Welkom 

Bijgaand de samenvatting van de kick-off Ontwikkeltraject opdrachtnemerschap.

Bekijk de interviews

Wat is het belang en de opzet van het ontwikkeltraject opdrachtnemerschap?

Download ook de samenvatting van tips, interviews en reflecties

Wil je weten hoe effectief, bevlogen jij nu leeft en werkt?

Wil je alvast leren in onze SLiM! bioscoop?

Het programma op 2 december ging over:

Leiderschap

Hoe neem je regie over je werk en leven? Hoe werk je effectief met focus op belangrijke dingen die niet urgent en belangrijke dingen die urgent zijn? Hoe stuur je anderen ook als je niet een hiërarchische leidinggevende functie hebt?

Energie & Talent

Wat is het belang van energie, bezieling en talent? Hoe activeer je dit bij jezelf en anderen? Hoe activeer je en benut je eigen talenten en die van anderen? Hoe vind je jouw juiste routine naar meer werkgeluk?

Verbinden

Hoe kun je ècht met elkaar verbinden en authentiek contact realiseren? Hoe ontwikkel je pro- actief gedrag en een positieve mind-set? Hoe word je open naar elkaar door positieve feedback? Hoe verbeter je samenwerking?

Wout Plevier

Wout Plevier is met zijn team, de organisatie van de kick-off; Valérie, Esther, Sander en Jeroen, jullie gastheer. Het eerste uur gaan we in op het ontstaan, het belang en de invulling van jullie

2-jarig ontwikkeltraject opdrachtnemerschap. In het tweede uur doe je mee aan een interactieve SLiM! show.

 

Hierbij gaan we in op 3 thema's: slim omgaan met verandering, jouw talent aan zet en de juiste routines voor succes. Wout traint al 23 jaar professionals en leiders in leiderschap, organisatieverandering en talentontwikkeling. Graag maken we er samen met jou een succesvolle bijeenkomst van!

Datum kick-off

Donderdag
2 december 2021
13.00 uur
Inspirerende spreker talentontwikkeling en vitaliteit

De bijeenkomst start over...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reacties van deelnemers

Het raakt je om in beweging te gaan

Is dit alles wat er is?, zong Doe Maar ooit. Inspirerende handvatten om deze vraag op een actieve manier te beantwoorden, staan voor je klaar in de SLiM!-show. Inspirerend en het raakt je om in beweging te gaan. Opvallend hoeveel wij weten maar niet daadwerkelijk toepassen. Ik zet nu bewust meer stappen richting een bezield en geïnspireerd werk en leven.

Leonie de Winter - Rabobank

Fris en helder...bruisend

De motivatie van SLiM! is niet alleen gericht op ontwikkeling van het individu maar tegelijkertijd wordt er een appèl gedaan op bewustworden en zijn: het belang van duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Dit nergens op een belerende toon maar fris en helder. Veel gelachen en prachtige inzichten. Het begeleidende boek SLiM! ziet er bovendien aantrekkelijk, prachtig uit

Arjen Lemstra - BrancheContact

This is a Quote!

Wat mij bijzonder aanspreekt, is om talenten en bezieling weer aan te wakkeren bij volwassenen. Dat wil toch iedereen, denk ik meteen. En dan lijkt de stressvermindering en de vitaliteitsverhoging automatisch te worden gerealiseerd. Live ontplooit zich dit in mooie interactiviteit met het publiek, live muziek, inspirerende stories en concrete actie.

Jack Donker - CMO Wienerberger