Inspirerende spreker nodig?

Ik maak je event gegarandeerd tot een SLiM! succes!

Zoek je een inspirerende spreker met:

  • een kwalitatief goed verhaal met veel interactiviteit
  • passie om jouw thema precies op maat te maken
  • met een duidelijke voor- tijdens en na om te borgen
  • een aanpak die deelnemers langer intern in actie zet
  • expertise op de thema's: vitaliteit, samenwerken en effectiviteit verhogen als team

We verzorgen professionele online en offline spreeksessies, kick-offs, teambuilding-events & zelfs hele thema-weken en maanden. Èn we ontzorgen je van a-z!

Algemene impressie

Bekijk hier de flow van meerdere spreekshows en het effect op publiek!

Is dit alles wat er is?, zong Doe Maar ooit. Inspirerende handvatten om deze vraag op een actieve manier te beantwoorden, staan voor je klaar in de SLiM!-show. Inspirerend en het raakt je om in beweging te gaan. Opvallend hoeveel wij weten maar niet daadwerkelijk toepassen. Ik zet nu bewust meer stappen richting een bezield en geïnspireerd werk en leven.
Jack Donker - Marketing Director Wienerberger

De motivatie van SLiM! is niet alleen gericht op ontwikkeling van het individu maar tegelijkertijd wordt er een appèl gedaan op bewust worden en zijn: het belang van duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Dit nergens op een belerende toon maar fris en helder. Veel gelachen en prachtige inzichten. Het begeleidende boek SLiM! ziet er bovendien aantrekkelijk, prachtig uit.Erik Verhulst - Teamleider Rabobank Nederland

Met kennis van zaken en aanstekelijk enthousiasme namen Wout en Robin 16 schoolbesturen van ongeveer 400 personen - mee in hun Slim Show! De inhoud geheel gefocust op ons thema: “Met energie voor de klas!” Deze jongens zijn professioneel en denken met empathie en wijsheid met je mee over een inspirerende dag voor jouw team. Daarnaast maken ze lekker muziek die verbindt! Een absolute aanrader voor een energieke studiedag dus!

Marion Slijpen - Directrice 

Precies op maat

We maken de spreek sessie geheel op maat van je thema/wensen. We versterken je interne boodschap.

Interactief

De spreeksessie heeft verschillende werkvormen waardoor er veel ruimte is voor interactie.

Voor- tijdens en na

We bereiden deelnemers online voor, activeren hen tijdens de show en borgen via een landingspagina.

Ideaal voor personeelsevents

De spreeksessie is leuk en inspirerend. Het geeft 100% energie en zet aan tot (vervolg) actie.

Geheel ontzorgd worden

We kunnen alles voor je overnemen; van uitnodiging tot lancering tot borging. Professioneel en simpel.


Verdieping mogelijk

Wil je intern opvolging geven? Wij verzorgen graag SLiM!  workshops/ trainingen in A+ kwaliteit voor je.

Over entertrainer en auteur SLiM! Wout Plevier

Al meer dan 21 jaar entertrain, coach en begeleid ik professionals en teams op gebied van vitaal en effectief (samen)werken. Ik vind het super gaaf om mensen zelfinzicht te geven en te zorgen voor beweging in een organisatie. Daarover gaat mijn boek SLiM!. In de eerste 2 weken werd het e-book meer dan 7000 keer gedownload. Ik spreek 40- 60 keer per jaar voor groepen van 50 - 1500 en help directieleden ook om hun presentatie naar top niveau te krijgen: aansprekend, met leuke afwisseling, professionele presentatie en heel veel plezier voor het deelnemend publiek. En vaak pak ik mijn oude liefde muziek maken weer op en speel en zing songs die bij jouw thema horen. Het publiek reageert hier heel positief op. Zowel online als offline. Kortom, ik doe het graag met impact!

Wil je een vrijblijvend gesprek met mij om te kijken hoe we jouw event SLiM!  en succesvol maken?

Maakt mensen blij

Wout weet de mensen om hem heen blij te maken, te inspireren. Ik zag het ook daadwerkelijk gebeuren tijdens de SmartBrains sessie in november in Utrecht. Het was een gezellige leerzame dag en dus zeker de moeite waard daaraan deel te nemen. Dank daarvoor.Sylvia Vassaire - Executive Assistant Draupnir Services

Vol energie en inspiratie

Vol energie en inspiratie teruggekomen van de Masterclass SLiM! De spreekshow van Wout was heel leuk omdat de hele groep; ruim 180 mensen actief aan de slag ging om hun talenten te ontdekken. Leuke breinfeitjes, een inspirerend verhaal en veel energie. Klaar voor nieuwe kansen.


Florence Sjardoe - Zorg van Floor - Verpleegkundige 

Inspirerende verhalenverteller

Ik heb Wout ontmoet op de Nederlandse kampioenschappen pitchen en hem gesproken. Daarnaast was hij de 'special guest' die avond en heb ik hem aan 'het werk gezien' op het podium. Wout is een geweldige, inspirerende verhalenverteller en ik hoop hem binnenkort weer te ontmoeten op zijn nieuwe show!


Marcel Lahaije - Directeur - De reis van de Held

Spreeksessies vitaliteit, stress en samenwerken; hoe pak ik dit aan?

We begeleiden een spreekshow van a - z. Om je inzicht te geven in hoe we jouw event tot een succes maken, neem vrijblijvend contact op voor een goed gesprek. We adviseren je dan precies wat het beste bij jou past.