BrainTrainer reacties deelnemers
3 juli 2015 

BrainTrainer reacties deelnemers

Braintrainer 2015 groep 1 is succesvol afgesloten. Afgelopen zaterdag, 27 juni hadden we de eindpresentatie met familie, vrienden en natuurlijk de BrainTrainer deelnemers in optima forma. Het werd een super leuke dag waarin we de eindresultaten en evaluaties van alle deelnemers zagen langskomen. De volgende vragen werden beantwoord: hoe kun je je passie activeren? Hoe wordt je daadkrachtig? Hoe werk je ontspannen en met meer focus en een betere performance? Hoe wordt je weer super vitaal? Inspirerende resultaten als gevolg!

BrainTrainer

BrainTrainer reacties deelnemersAls je alles zou kunnen bereiken, wat zou je dan motiveren, wie zou je dan zijn, wat zou je dan concreet doen, wat zou dan jouw verhaal en bijdrage aan deze wereld zijn?

BrainTrainer is erop gericht, mensen in hun kracht te zetten om voor hun dromen te gaan. Bezield je droom nastreven door een juiste strategie en routine te ontwikkelen doordat je snapt hoe je brein dit succesvol kan doen. Dan concreet stappen te zetten, je te omringen met positieve mensen die je supporter, positief worden in denken en handelen en vitaal door het leven te stappen. GO BrainTrainers!

Reacties Deelnemers 2015

Bekijk hier de korte reviews van enkele deelnemers. Het was ontroerend, humoristisch, indrukwekkend voor mij als trainer, voor de deelnemers en voor hun vrienden en familie!

[youtube width=”500″ height=”400″]https://www.youtube.com/watch?v=J_y3WaCqiSQ[/youtube]

Toen Albert Sonnevelt en ik aan de opleiding begonnen te werken, had ik al een vermoeden dat het gaaf zou worden. Maar ik moet bekennen ik heb van begin tot eind genoten! De opzet, de online learning, de werkvormen, de gave thema’s en … de locatie:) En Albert en ik zijn samen met de medewerkers van Sonnevelt super begaan om de maatschappij meer vitaal door het leven te laten stappen!

De toekomst

En nu, we houden de groep BrainTrainers bij elkaar als community en gaan deze uitbreiden met nieuwe bezielde mensen. Daarmee werken we aan verwezenlijken van eigen dromen maar kunnen daardoor ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Leef met inspiratie en geen dag zonder plezier. Leef je dromen! BrainTrainer 2015

Bel ons!

Interesse in de opleiding BrainTrainer? Bel W 073 522 5656 voor een gratis 15 minuten adviesgesprek met Wout. Wil je je concreet aanmelden, klik hier!

Gratis Webinar BrainTrainer volgen?

Alvast BrainTrainer een beetje ervaren? Meld u dan hier aan voor de gratis Webinar BrainTrainer. 1e datum dinsdag 7 juli 10.00 uur of 20.30 uur (daarnaast nog meerdere data mogelijk). Klik hiervoor op de onderstaande aanmeldbutton!

Meld u nu ook aan

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down