De SLiM! show bij de gemeente Tilburg zet hun Talent aan Zet!
11 november 2019 

De SLiM! show bij de gemeente Tilburg zet hun Talent aan Zet!

Wat een geweldige leuke ochtend hebben we gehad met de gemeente Tilburg.  Tijdens hun week van de mobiliteit mochten wij (en daar zijn we best trots en ook dankbaar voor – dank je wel PitchQueen voor de doorverwijzing) de aftrap doen van een week vol gave workshops, keynote speeches en masterclasses. Deze worden verzorgd allemaal mensen die bezield zijn van de thema’s talentontwikkeling, lesstress, loopbaankoers, ontspannen werken, werkgeluk en nog veel meer.

Dit keer hebben we er op verzoek van onze opdrachtgever extra veel interactie in gestopt om:

  1. inzicht te krijgen in de eigen talenten en de talenten van anderen
  2. te ontdekken hoe SLiM! leven en werken in flow kan werken (Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Motiverend zijn naar jezelf en anderen.
  3. te ervaren hoe echte energie en bezieling voelt en waarom het belangrijk is om bereid, betrokken en bevlogen te werken en te leven.
  4. te realiseren dat je niet de enige bent die af en toe; stress ervaart, niet weet of je wel okay bent, hulp nodig heeft, zich niet realiseert hoe uniek je eigenlijk bent als mens, twijfelt of zijn talenten.
  5. te leren hoe je via 5 goede elementen (de vitaliteit-boom), de juiste koers kunt varen en meer uit jezelf, je werk en de samenwerking met anderen kunt halen.

De dag en de week van de mobiliteit werd ook prachtig gestart met een goede speech van wethouder Marcel over het belang van een leven lang leren en ontwikkelen van talenten. Er werd ook met vuur verteld dat men elkaar zo veel mogelijk mag stimuleren om meer uit persoonlijke en gezamenlijke talenten te halen.

Talent aan zet betekent ook zingen nieuw nummer

Ook was het heel gaaf dat we dit keer zijn gestart met een nummer van Robin zijn nieuwe aankomende album “Hey, heb jij dat ook?”. Je ervaart dan meteen dat talent aan zet ook voor ons geldt.

De show is geslaagd en we hebben mooie en fijne reacties en complimenten gekregen van deelnemers en de opdrachtgever. Ook benadrukte hun interne talententeam hoe goed ze het vinden dat we deze boodschap uitdragen. Dus hey… heb jij dat ook… dat je merkt dat je met het goede bezig bent. Jouw talent aan zet is onze boodschap en die geldt ook zeker voor ons. De komende maanden gaan we deze boodschap nog vaker uitdragen met nieuwe muziek van zowel Robin als mijn aankomende album.

De SLiM! show! bij de gemeente Tilburg

Bekijk de korte video met fragmenten uit onze show en als je interesse hebt om talent aan zet ook bij jouw organisatie te doen, wees dan niet verlegen en benader ons. We adviseren je graag hoe de SLiM! show ook jullie team / organisatie kan helpen met talentontwikkeling next level bezig te gaan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen