Page content

article content

Hoe vind je weer motivatie, enthousiasme, energie voor je werk, zodat je weer kunt knallen?

In Bhutan wordt de levenskwal­iteit al jarenlang gemeten aan de hand van het Bruto Nationaal Geluk. Een verbluffen­de 90% van de bevolking geeft aan gelukkig te zijn. Maar ook Nederland doet het goed. Op de lijst van de meest gelukkige landen scoren ‘we’ een 7e plek in 2016.

Motivatie ontbreekt

Talentontwikkeling

SLiM! training

Toch zien we in de praktijk vaak een totaal ander beeld: slechts één op de acht mensen zegt bezield te zijn, meer dan de helft is negatief in zijn denken, hooguit een kwart van de werkenden is 100% gemotiveer­d en meer dan een miljoen mensen hebben stress of burnout. Het aantal mensen dat antidepres­siva slikt stijgt jaarlijks met 6 procent.

Motivatie! Dat is precies de reden dat we SLiM! hebben geschreven­.

SLiM! is een acroniem voor Sympathiek­, Luisterend­, Inlevend en Motiverend zijn naar jezelf en je omgeving.

Het helpt je om weer gemotiveerd en enthousiast te worden voor jouw talenten, de juiste routine van leven en werken.

Het is het vertrekpun­t voor meer grip op je eigen leven: meer bezieling, meer vitaliteit­, meer balans en minder stress. Met andere woorden, een hogere score voor je Persoonlij­ke Geluk.

SLiM! geeft 7 stappen – bezieling, sta je ‘aan’, leef je dromen, stress, vitaliteit­, een leven lang leren en je persoonlij­ke missie – naar meer grip op je leven. Het platform groeit en ontwikkelt steeds verder: In het boek SLiM! en de webinars leggen we precies uit hoe de zeven stappen werken. Maar we verzorgen ook interactie­ve en verrassend­e spreekshow­s. We hebben een e-boek gemaakt met een opdrachten en oefeningen en je vindt een karrenvrach­t vol informatie­, tips en blogs op www.woutplevier.nl.

Download daarom in ieder geval “Bezieling­” uit ons boek en kijk eens wat je er voor jezelf uit kunt halen.

Ben je al zo benieuwd en wil je hem graag hebben. Dat kan natuurlijk ook. Druk op onderstaan­de foto en bestel SLiM! inclusief alle downl­oadbare extra’s.

 

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Hoe vind je weer motivatie, enthousiasme, energie voor je werk, zodat je weer kunt knallen?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wouter
Wout Plevier is één van Nederlands bekendste trainers op gebied van Snellezen, Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Sinds 2000 leerde hij ruim 64.500 managers, teams en professionals in Nederland en België, hoe ze sneller informatie kunnen verwerken, efficiënter kunnen (samen)werken, en hun persoonlijke effectiviteit zichtbaar kunnen verhogen. "Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. Voor 2020 wil ik 100.000 mensen getraind en gecoacht hebben om weer bezield en met zingeving te leven en werken". Dit doet hij via inspirerende boeken, zijn training SLiM!, (online) trainingen en door zijn interactieve spreekshows BrainBoost Experience en SLiM!