Werkdruk

 

De werkdruk in Nederland blijft maar groeien en groeien. Ook nadat minister Asscher van Sociale Zaken vorig jaar de landelijke Week van de Werkstress had ingevoerd. De minister wil dat werkgevers en werknemers zich bewust worden van het risico van te veel werkstress. Lang aanhoudende hoge werkdruk kan leiden tot klachten bij werknemers; spanningsklachten, overspannenheid of een burn-out. Hoe gaat u om met werkdruk? Doe de stresstest en ontvang van ons een telefonisch advies op maat! Bekijk vervolgens onze video waarin we duidelijk uitleggen wat een stappenplan is om om te gaan met stress, als individu en als leider/ manager binnen een organisatie!

Omgaan met werkdruk

Werken zonder stress en werkdruk

Omgaan met werkdruk vergt een gestructureerde werkwijze. Er dient zowel op mentaal, fysiek, taal als gedragsniveau een heel aantal dingen aangepakt te worden. Het helpt dus als u eerst uw organisatie of uw eigen stress in kaart heeft gebracht. Dan weet u ook wat u er direct aan kunt doen. We bieden vervolgens training, coaching en een app aan die u en uw organisatie op de goede rit kan zetten!

Bekijk deze instructievideo waarin Wout u uitlegt hoe stress precies werkt en wat u eraan kunt doen! De video duurt 40 minuten en geeft een goed beeld wat u zelf en wat uw organisatie aan stress kan doen!

[vimeo]https://vimeo.com/119318270[/vimeo]

Heeft u hulp nodig om te bepalen welke aanpak het beste bij u past? Bent u op zoek naar een in-company training op maat? Wij helpen u graag hierbij. Vraag een gesprek met ons aan waarin we u begeleiden om helder te krijgen wat u precies in uw situatie nodig heeft. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Ga dan The Challenge met ons aan! Bel ons via 073-522 5656, of stuur een mail naar info@woutplevier.nl. www.woutplevier.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen