Wout Plevier managementtrainingenWelkom bij de korte stresstest van Wout Plevier. Ik heb besloten in 2015, 1500 mensen te helpen met hun stress of de stress in hun team. Vul hier de korte stresstest in en pols eens voor jezelf hoe je ervoor staat. Laat je e-mail bij de test achter dan sturen we je meteen een handige tiplijst om stress weer gezond te kunnen hanteren en je ontvangt een overzicht van je status-quo.

Klik hier om de stresstest uit te voeren!

Ps wil je deelnemen aan ons gratis webinar “Van stress naar Werkplezier”, druk dan op de “Meld je nu aan-button”

Meld je aan voor de training van Wout Plevier

 

Miljoen Nederlanders hebben burn-outklachten … ‘Bedrijfscultuur blokkeert gesprek over stress’ … Week van de werkstress van start

Deze tekst kopte de website Joop.nl eind vorig jaar. Stress! Iedereen heeft er dus wel eens last van. Sterker nog: het is het laatste jaren explosief toegenomen. Het internet geeft de volgende feiten en cijfers over stress In Nederland:

 

 

Leer tekst breder te zien!Wat is stress eigenlijk?

Stress is spanning of druk. Oorspronkelijk is het een term uit de bouw. Stress = de kracht die wordt uitgeoefend op een voorwerp. Of stress schadelijk is hangt van een aantal factoren af: hoeveel belasting kan iemand iets of iemand aan? Is er een continue belasting of met tussenpozen? Wordt de stress veroorzaakt door te veel of juist te weinig doen? Wordt de stress door jezelf of door zaken buiten jezelf veroorzaakt? Wat voor type karakter heb je om met stress om te gaan? Kortom, de hoeveelheid stress die jij ervaart, heeft te maken met hoe jij naar dingen kijkt.

Heb jij ook te veel negatieve stress of signaleer je dat je team last ondervind van stress. Neem dan contact met ons op. Je krijgt dan een gratis 15 minuten advies gesprek waarin we oplossingen genereren voor jouw situatie. Je kunt hiervoor je gegevens hieronder achterlaten. We bellen je dan direct en helpen je dan graag met advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.