Gefocust werken: houd jezelf en je team nog even scherp

Page content

article content

Gefocust werken: houd jezelf en je team nog even scherp

Er is bijna geen maand in het jaar, waarbij de privé-agenda zo makkelijk gevuld wordt met leuke afspraken als in de maand juni. We willen zo lang mogelijk genieten van die eerste zwoele zomeravonden, samen met familie en vrienden.  En met het vakantiegeld op de bankrekening voelt de vrijheid van de zomer heel dichtbij. Gefocust blijven is dan lastig.

Gefocust zijn is dan juist belangrijk. Best lastig om je team nog even gefocust te houden en ook zelf scherp te blijven.  Terwijl dat nu juist nodig is. De doelen die je jezelf en je team aan het begin van het jaar hebt gesteld, moeten nu immers worden ingekopt.

Om de aandacht nog even goed vast te houden gaan we via onze blogs deze maand met twee zaken aan de slag:

Waarom is gefocust werken nu belangrijk?

Focus is natuurlijk altijd belangrijk. Je krijgt dan in minder tijd meer gedaan. Dit klinkt simpel maar dat is het voor veel mensen niet. We hebben namelijk zo veel afleiding om ons heen dat het bijna onmogelijk is om strak te focussen op je taken en verplichtingen.

Toch is het nu super belangrijk. Als je namelijk de komende maand nog even gefocust werkt en allemaal je toegevoegde waarde aan elkaar en aan je klanten laat zien, dan kun je daarna ook veel meer genieten van ontspanning en een leuke vakantie.

Expert Persoonlijke Effectiviteit Wout Plevier

Wout Plevier is effectiviteitscoach en inspirerend spreker. De afgelopen jaren heeft hij al meer 60.000 professionals getraind in het werken met bezieling door middel van spreekshows, inspirerende online-workshops en door het geven van trainingen voor groepen.

Volg gefocust de training SLIM!“Mijn toegevoegde waarde? Ik help managers en ondernemers om sneller hun doelstellingen te bereiken”, aldus Wout Plevier. “Men wint bij mij aan persoonlijke (effectivi)tijd door krachtige technieken op gebied van leiderschap, breintechnieken, time-management, snel-leren en snel-lezen aan te leren. Focus is daarbij het werkwoord. Ik help je daarom aan de juiste focus en een toproutine. En daarmee vergroot ik jouw toegevoegde waarde. Dat vind ik het mooiste dat er is”

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Gefocust werken: houd jezelf en je team nog even scherp

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wouter
Wout Plevier is één van Nederlands bekendste trainers op gebied van Snellezen, Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Sinds 2000 leerde hij ruim 64.500 managers, teams en professionals in Nederland en België, hoe ze sneller informatie kunnen verwerken, efficiënter kunnen (samen)werken, en hun persoonlijke effectiviteit zichtbaar kunnen verhogen. "Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. Voor 2020 wil ik 100.000 mensen getraind en gecoacht hebben om weer bezield en met zingeving te leven en werken". Dit doet hij via inspirerende boeken, zijn training SLiM!, (online) trainingen en door zijn interactieve spreekshows BrainBoost Experience en SLiM!