Dank je voor je interesse in SLiM!

De wereld verandert en is volop in beweging. Hiervoor dien je als professional je talent optimaal leren te benutten. Veel mensen missen echter zelfinzicht, weten niet waar hun talenten liggen of missen koers. Ook is men vaak te weinig losgekomen van hun oude levenscript. Wat komt er eigenlijk bij ontwikkelen van je talent kijken en wat is de goede volgorde om dit aan te pakken?

Wat is het belang van energie, bezieling en talent? Hoe activeer je dit bij jezelf en bij je omgeving? Wat is de vitaliteitsboom en wat gaat daarin goed en wat kan beter? Waar ligt jouw talent en hoe vind je de juiste routine naar meer werk- en leef-geluk in een 24 uurs maatschappij? Hoe ontdek je talent en kun je talenten van anderen signaleren en activeren? Waardoor schakel je attributie en spiegelneuronen aan, als je een inspirerend voorbeeld wordt voor anderen?

Wat is het belang van persoonlijk leiderschap bij talentontwikkeling? Hoe kom je van denken, creëeren naar systematisch doen? Hoe vertaal je talentontwikkeling naar je dagelijkse werk / leven. Hoe vorm je in 4 kernstappen (9 stappenplan) je talent en maak je een persoonlijk plan? Hoe zorg je dat je nu 2 weken actief aan de slag gaat om in gesprek te gaan met anderen over je talent? Welke eerste stap neem je om je talent in actie te zetten?


Het raakt je om in beweging te gaan

Is dit alles wat er is?, zong Doe Maar ooit. Inspirerende handvatten om deze vraag op een actieve manier te beantwoorden, staan voor je klaar in de SLiM!-workshop. Inspirerend en het raakt je om in beweging te gaan. Opvallend hoeveel wij weten maar niet daadwerkelijk toepassen. Ik zet nu bewust stappen richting een bezield en geïnspireerd werk en leven.


Leonie de Winter - Rabobank

Fris en helder...bruisend

De motivatie van SLiM! is niet alleen gericht op ontwikkeling van het individu maar tegelijkertijd wordt er een appèl gedaan op bewustworden en zijn: het belang van duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Dit nergens op een belerende toon maar fris en helder. Veel gelachen en prachtige inzichten. Het begeleidende boek SLiM! ziet er bovendien aantrekkelijk, prachtig uit.


Arjen Lemstra - BrancheContact

Krijg de mind-set van een lerend kind!

Wat mij bijzonder aanspreekt, is om talenten en bezieling weer aan te wakkeren bij volwassenen. Dat wil toch iedereen, denk ik meteen. En dan lijkt de stressvermindering en de vitaliteitsverhoging automatisch te worden gerealiseerd. Live ontplooit zich dit in mooie dynamiek met deelnemers: inspirerende stories en concrete acties en oefeningen

Jack Donker - CMO Wienerberger

Het programma zag er als volgt uit:

19.00 - 19.05 - Wout: welkom 

19,05 - 19.15 het waarom achter SLiM! en trends in de maatschappij

19.15 - 19.30 - 5 vragen die een rol spelen bij talentontwikkeling

19.30 - 19.45 - Het belang van energie en bezieling?

19.45 - 20.05 - De vitaliteit-boom en relatie met talent

20.05 - 20.35  - Stappenplan voor talentontwikkeling

20.35 - 21.00 -  Talenten signaleren en duiden bij elkaar

21.00 - 21.30 - Tijdlijn en opvolging stappenplan talent-ontwikkeling

Fin:)