ZZP Talks Video

Gisteren sprak ik voor ruim 100 deelnemers op de ZZP Talks Utrecht. De locatie was schitterend: de 11e verdieping van het stadskantoor naast het Centraal Station. Standjes waren mooi opgebouwd met 3D printers, lease voor ZZP-ers, Money Monkey en de meet & greet corners voor de drie sprekers. Een goede singer-songwriter verzorgde de muzikale omlijsting en … de pizza verzorgde de interne mens Wout Plevier:)

Bekijk hier de registratie van deze spreeksessie. Inspirerend verhaal over talent, bezieling, discipline en successen boeken door door te zetten met een goede strategie en nieuwe kansen en leringen.

De BrainBoost Experience maakt talenten en bezieling weer zichtbaar.Het leuke van ZZP talks is dat het een soort Ted Talk is, die opgenomen wordt voor publiek en dan speciaal gericht op ZZP-ers. Gisteren stonden drie thema’s op het programma: Peter van Bergen (voormalig MKB Brandstof), Elma Bassa (de Netwerk App en de NOMONRO) en Wout Plevier (specialist Versneld leren en Persoonlijke Effectiviteit). Bekijk hier de ZZP Talks Video.

 

Mijn verhaal

Persoonlijke Effectiviteitstraining van Wout PlevierIk had een presentatie voorbereid maar ontdekte in het moment een aantal overlappen en besloot tijdens de presentatie mijn gehele voorbereiding over boord te gooien en in te haken op de twee verhalen en hoe dit qua theorie en emotie werkt in het brein. Dat betekende dus aangeven dat bovenstaande strategien beiden mogelijk zijn en tot succes kunnen leiden. Ik heb daar de volgende aanvullingen opgedaan.

 

Wil je leren hoe jij hier meesterschap over kunt krijgen?

Wil je jezelf ook verdiepen en leren hoe je bovenstaande items onder de knie kunt krijgen, neem dan deel aan mijn Masterclass Persoonlijke Effectiviteit. Locatie Doorn, Landgoed Zonheuvel. Dan zorg ik ervoor dat je binnen 4 weken een grote stap vooruit zet richting jouw belangrijke droom en doelen!

Meer informatie en aanmelden kan hier>>

 

 

Over de schrijver
Barbara
Door

Barbara

op 18 Sep 2015

Wout, voor mij was je de verrassing van de avond. Toen je het podium opkwam, merkte ik dat ik sceptisch was. Maar gaandeweg nam je de zaal mee. Ik voel me betoverd door jouw vertelkunst. Heel bijzonder. Bedankt! Barbara

Wout Plevier
Door

Wout Plevier

op 21 Sep 2015

Dag Barbara, Dank je voor je bericht. Veel mensen zijn tegenwoordig sceptisch. Wellicht omdat er veel zaken te mooi worden verpakt en later altijd tegen blijken te vallen. Ik hanteer een filosofie die volgens mij wel gezond is: als het goed voelt voor mij, en goed voelt voor jou en het is goed voor jou en mij en het is ook goed voor anderen en het grotere geheel. Dan hebben we met duurzame gedachten en beslissingen te maken. Ik adviseer iedereen daar 100% op na te volgen. Uiteindelijk draait het aan het einde toch om drie vragen: Hoe heb ik lief gehad? Hoe heb ik 100% het gevoel gecreëert dat ik geleefd heb? Hoe heb ik echt een blijvende bijdrage geleverd aan een belangrijk maatschappelijk doel of beweging? Dank je voor het hele mooie compliment en zet de leringen deze week maar eens in werking. Je zult merken dat je plezier en goede samenwerkingen creëert. Leef met inspiratie en plezier! Groetjes Wout

Reactie plaatsen