Welkom bij SLiM! - de methode voor gelukkig, vitaal en succesvol leven en werken| Door Wout Plevier
29 juni 2013 

Welkom bij SLiM! - de methode voor gelukkig, vitaal en succesvol leven en werken| Door Wout Plevier

Ik ben Wout Plevier en heet je welkom!  Sinds 2000 heb ik met veel plezier al meer dan 39.000 talenten met succes getraind en gecoacht. Ik heb meerdere boeken geschreven over snellezen en allerlei producten ontwikkeld op het gebied van talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en vitaal leven en werken.

Hier vind je heel veel gratis content en kwalitatieve producten en diensten die jou slimmer, met meer gemak en betere resultaten kunnen laten functioneren.

Practice Based Onderzoek

Dit is niet zo maar uit een boekje gegrepen. Het is gebaseerd op 13 jaar practice based onderzoek, 4600 boeken en een groot onderzoek onder 20.000 mensen naar de wetten van het  brein. De 50 elementaire wetten van het brein vormen de bron voor mijn gehele methodiek.

Wat doen we?

Mijn missie is het potentieel van zoveel mogelijk mensen op een inspirerende wijze vergroten. Er valt een simpele les te trekken: jouw drijfveren bepalen je gedachten. Je gedachten zijn van invloed op hoe je informatie in jezelf opneemt en verwerkt. De wijze waarop je informatie verwerkt stuurt je gedrag. Gedrag heeft maar twee standen: het is effectief/ efficiënt of niet!

Veel mensen vinden het lastig om veranderingen door te voeren. “We zoeken daarom samen met jou, via leuke oefeningen en een goede didactische methode,s naar nieuw gedrag dat bij je past en dat werkelijk tot meer resultaat leidt”.

Ik train met passie en dat zul je merken. Mijn focus ligt op 100% intunen op jouw wensen. Dit maakt mijn bureau uniek met een koninklijk randje. Daar ben ik best wel trots op!

Elke week nieuwe updates

Snuffel rustig rond op mijn site. Er verschijnen elke week nieuwe blogs, e-books, video’s en inspiratietips. Als je vragen hebt, wees dan vrij me te benaderen. Ik help je graag!

Ik waardeer het uiteraard als je mijn artikelen liked en deelt met anderen. Een tip: download alvast het E-book win tijd door snellezen. Veel plezier!

Met attente groet,

Wout Plevier

Team Academie voor Breinpower

Over de schrijver
Reactie plaatsen