Stressmanagement – Webinar Direct grip op Stress…

Page content

article content

Stressmanagement – Webinar Direct grip op Stress…

Welkom,

Dank je voor je interesse!

Het was weer in het nieuws vandaag. Nederlanders ervaren significant veel negatieve stress. Heb je last van stress of zie je dat er veel stress in je team voorkomt? Bekijk dan hieronder eerst de webinar over Stressmanagement en download hier ook het daarbij behorende whitepaper Grip op Stress. Het bevat allemaal leuke inzichten over stress, praktische tips en leuke testen om te onderzoeken hoe je ervoor staat.

Zo wordt stress en stressmanagement toch nog een leuk onderwerp, dat je zeker veel inspirerende inzichten zal geven. Ik wens je veel plezier en mooie leringen toe. Als je vragen of specifieke wensen hebt, wees dan vrij me direct te benaderen via W 06 418 419 75. Ik help je graag.

Resultaten webinar stressmanagement

Persoonlijke EffectiviteitIn dit webinar leer je:

  1. Wat stress is
  2. Wat het verschil is tussen gezonde en ongezonde stress
  3. Hoe je brein omgaat met stress
  4. 7 manieren om stress te verminderen
  5. Aan welke vier signalen je stress herkent
  6. Welke type mensen last hebben van stress
  7. Hoe je stress in 7 stappen duurzaam op de agenda krijgt en implementeert in je organisatie.

Hierdoor is het veel eenvoudiger voor je om de juiste stappen te zetten. Je kunt enerzijds stress bij jezelf en anderen veel sneller en beter herkennen. Anderzijds lukt het je ook daadwerkelijk om er dan goed op te reageren. Er zijn namelijk heel veel leuke manieren om stress bij jezelf te elimineren.

Stressmanagement webinar

Download hier de whitepaper Grip op Stress>>

 

Leef je dromen,

 

Wout Plevier

Ps wil je stress in je team of organisatie verminderen, lees dan hier over ons anti-stress programma. Kortom, keihard werken, keihard ontspannen. Klik hier voor meer informatie>>

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Stressmanagement – Webinar Direct grip op Stress…

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wouter
Wout Plevier is één van Nederlands bekendste trainers op gebied van Snellezen, Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Sinds 2000 leerde hij ruim 64.500 managers, teams en professionals in Nederland en België, hoe ze sneller informatie kunnen verwerken, efficiënter kunnen (samen)werken, en hun persoonlijke effectiviteit zichtbaar kunnen verhogen. "Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. Voor 2020 wil ik 100.000 mensen getraind en gecoacht hebben om weer bezield en met zingeving te leven en werken". Dit doet hij via inspirerende boeken, zijn training SLiM!, (online) trainingen en door zijn interactieve spreekshows BrainBoost Experience en SLiM!