Volhouden van goede voornemens
Hoe gaat het met je? Inmiddels is 30% van de mensen hun goede voornemen nu al weer vergeten. Over een week is meer dan 70% van de mensen al met actie nemen en volhouden gestopt. Het is echter nooit te laat voor een restart:). Ik begeleid nu 15 mensen om in een 6 weken programma 100% zeker hun ambitieuze doelen te bereiken. Ik ben jou ook graag van dienst. Je leert hier de vier tips die 100% zeker helpen bij volhouden van goede voornemens in 2015.

Ik zit zelf in mijn 100 dagen superfit programma. Dat betekent voor mij dat ik een routine volg waarin ik elke dag 8 uur slaap, 6 keer per dag gezond eet, voldoende drink (water:)), en 4 keer per week het programma van Frank Medrano volg. 1 keer per week ren en 2 dagen rust neem. Dit kost mij geen enkele moeite omdat ik een hoger doel heb dat me van binnen blij maakt. Dat gun ik jou ook.

Volhouden van goede voornemens

Volhouden van goede voornemensVolhouden van goede voornemens is helemaal niet zo moeilijk als je bezield bent, een hoger doel hebt, het tot een routine kunt maken en een omgeving hebt van vrienden, familie of collega’s die je helpen vol te houden en je aanmoedigen om door te gaan.
Daarom help ik je vandaag graag op weg om je te helpen je goede voornemens in actie te blijven zetten en je toegevoegde waarde meetbaar te gaan verhogen.
Hier volgen vier tips die je alvast op weg helpen. Om je voornemens namelijk uit te laten komen, dien je actief werk te verzetten. En dat zit in je hartstocht, je focus, je type vraagstelling aan jezelf en anderen en je houding – fysiologie.
  1. Hanteer stress door te relaxen!Werk met hartstocht en plezier en inspireer anderen hetzelfde te doen. Je brein zal drie zo effectief werken, je energie zal hoger zijn, je wordt een inspirator voor de omgeving en de productiviteit gaat omhoog. Hoe vind je je hartstocht? Onderzoek waar je veel energie van krijgt en richt je op dit gebied waar je volledig JA op kunt zeggen. Klinkt simpel toch?Waarom doen dan zo weinig mensen dit? Ze hebben het te druk met urgent zijn, ze denken te veel en handelen te weinig, houden liever vast aan veiligheid dan volgen van hun dromen. Daarnaast zijn veel mensen slecht in beheersen van hun eigen staat/ gevoel. Er zijn drie zaken die bepalend zijn voor hoe u zich voelt: Focus, Frequente vraagstelling en Fysiologie.
  2. Leg je focus op de positieve en oplossingsgerichte kanten van een situatie. Veelal laten mensen externe zaken bepalend zijn voor hoe men zich voelt. Men trekt zich ook zaken persoonlijk aan die helemaal niets te maken hebben met hen als persoon. Men legt de focus verkeerd. Leg je de focus op hetgeen dat negatief is, dan zal je brein dit alleen maar laten toenemen. Waar je op focust wordt letterlijk groter!.
  3. Positief denken en handelenStel jezelf en anderen positief krachtige vragen. Ook de vragen die je jezelf stelt zijn bepalend voor je humeur. Investeer je tijd daarom in stellen van positieve vragen: wat is de situatie? wie heeft de beste competenties om dit op te lossen?
  4. Tenslotte is ook onze fysiologie van invloed. Loop en beweeg krachtig en met vertrouwen. Je brein maakt dan de juiste stofjes aan om je snel goed te voelen. Wil je je belabberd voelen? Laat je schouders hangen, kijk met een starre blik rond en laat je mondhoeken zakken. Het komt helemaal goed met je slechte humeur! Zorg dus voor een ontspannen en krachtige houding en gezichtsexpressie en geef je brein het signaal dat het goed kan komen met jouw humeur! Wilt je met meer hartstocht door het leven wandelen en anderen stimuleren om dit ook te doen, vraag jezelf dan 3 zaken af:• Doe ik de dingen die ik doe nu met plezier of dien ik iets te veranderen?• Is mijn focus, frequente vraagstelling en fysiologie positief en krachtig en kan ik anderen helpen dit inzicht te krijgen!

Ga ook de Challenge met me aan!

Online training Stress Vrij Werkenik daag je uit om net als mijn 15 huidige relaties de challenge met me aan te gaan om in 6 weken een meetbaar resultaat te halen waar jij trots op kunt zijn. Het mag van alles zijn: afvallen, vitaal worden, stoppen met roken, stressvrij werken, je voornemens en afspraken nakomen, positief met elkaar communiceren, versterkt samenwerken, je tijd beter benutten, je droom concretiseren, krachtiger worden in je presentatie et cetera. Hiervoor heb ik 3 mogelijkheden:
Schrijf je nu in voor de online super trainingen, die je in je kracht zetten en houden of laat mij jou begeleiden naar succes! Wil je eerder zelf of met je team van start? 100% zeker je doelen bereiken?
  1. Boek mij dan als coach voor jouw 6 weken Challenge.
  2. Boek me als inspirerende spreker en ik breng jou / je team in zes weken naar meetbaar resultaat. Wil je een van deze opties? Bel me dan via W 073 52 2 56 56 of stuur me een bericht via info@woutplevier.nl.
  3. Meld je via onderstaande aanmeldbutton aan voor de online trainingen. Je krijgt vandaag nog 50% korting en bij aankoop van 2 online producten of een boeking op de Challenge van 6 weken, ontvang je een gratis ticket voor mijn event in maart, de BrainBoost Experience. Dit is dan meteen de ontknoping van jouw Challenge! Klik op bijgaande button en lees op onze website wat de online trainingen inhouden. Schrijf je dan alvast vooraf in voor de trainingen. De lancering is 1 februari. 
With power, joy and ease… Wout Plevier
Aanmelden online producten
Over de schrijver
Reactie plaatsen