Training snelleren voor kinderen l Door: Wout Plevier
01 augustus 2013 

Training snelleren voor kinderen l Door: Wout Plevier

Ouder Kind Training Wout Plevier

Ouder Kind Training Snelleren

Training snelleren voor kinderen: de eerstvolgende start op 7 en 21 december.2013! Lees en leer 3x sneller met meer begrip, meer gemak en betere resultaten. Volg samen met je kind de training snelleren voor kinderen!

Adem even rustig in en lees dit bericht met je volle aandacht. Es is behoefte aan een training snelleren voor kinderen…

Inmiddels gaan we naar de derde editie van de training snelleren voor kinderen vanaf 11 jaar. We hebben alle ervaringen en evaluaties verwerkt uit onze eerste 2 sessies en het belooft een inspirerende en goede training te worden.

Kinderen leren 3x keer sneller leren, hun huiswerk beter te plannen, met meer gemak te komen tot hogere cijfers, meer plezier te krijgen in leren. De ouders leren 3x zo snel te lezen met 90% begrip. Ook leren ze hun kinderen optimaal begeleiden door goed inzicht in hoe leren en lezen precies optimaal werkt. Men ontwikkelt zich tot een goede begeleider van zijn kind. Beiden vinden de training leerzaam en leuk!

 

Stel je eens voor dat je kind (en jij):

  • 3 x sneller zou kunnen lezen
  • 90% van de informatie dan ook werkelijk begrijpt
  • meer rust en plezier krijgt bij leren en lezen
  • de informatie langdurig kan opslaan en herinneren?
  • zijn/ haar overgaan niet meer in gevaar komt!
  • daarbij het gehele jaar inspirerend begeleid wordt.

Actie 

Je snapt het al: Het is tijd voor actie! Ik benader daarom mijn gehele netwerk en mobiliseer iedereen die ik ken. Ik heb maar één  focuspunt: op zaterdag 7 en 21 december 2013 draai ik een training snelleren voor kinderen die op middelbaar onderwijs zitten èn hun ouders. Mijn doel: zo veel mogelijk kinderen omvormen tot de beste leerlingen die ze kunnen zijn! 

Kinderen hebben meer potentieel!

Ik was op vakantie in Frankrijk met mijn kinderen en bij mij schoten deze gedachten door mijn hoofd. Ik dacht: “wie wil dit zijn kind nu onthouden? Waarom bestaat er eigenlijk niet zo’n training? En als er al zoiets bestaat, waarom is dat dan voorbehouden aan  privéonderwijs?”. Wat veel mensen niet weten is dat ze veel sneller en beter kunnen leren dan ze nu doen!”

Voor wie?

De 100% SLIM! training is speciaal ontwikkeld voor kinderen (vanaf 11/ 12 jaar) en hun ouders.  Kinderen leren de beste technieken op het gebied van snellezen met begrip, benadering van huiswerk, geheugentraining, snelleren en mindmappen. Ouders leiden we op tot topcoaches. Hierdoor ontstaat een leeromgeving die inspireert en motiveert.

Wat kun je doen?

Nu weer even terug, vind je dit interessant en wil je meedoen of ken je mensen voor wie dit interessant is? Help me dan mee om kinderen en ouders te vinden die dit willen leren!  Klik op onderstaande button voor meer informatie en ik waardeer het als je deze informatie deelt in je netwerk.

Ouder Kind Training Snelleren, Snellezen, Mindmappen

 

En adem rustig uit!

 

Groetjes Wout Plevier

Over de schrijver
Wout Plevier
Door

Wout Plevier

op 28 Aug 2013

Training snelleren voor kinderen vanaf 12 jaar. We starten op 7 september 2013 met een nieuwe groep. De beste technieken van snelleren, snellezen, geheugentraining en mindmappen. Huiswerk maken wordt leuk en inspirerend. Veel tips en trucs die je voor je leven met je meedraagt!

Reactie plaatsen