Smartbrains…het brein jouw geheime wapen

Page content

article content

Smartbrains…het brein jouw geheime wapen

Wout is op 8 november 2016 dagvoorzitter op Smartbrains…het event van Management Support. We richten ons hierbij geheel op secretaresses en personal assistants om hen te helpen productiever, blijer en met meer plezier te werken.

Jouw brein is heel belangrijk, omdat het de controlekamer is waarmee je alle impulsen kunt structureren en in goede banen kunt leiden. Toch weten maar heel weinig mensen hoe je het brein effectief kunt gebruiken. Ken je je brein en als je snapt hoe je deze effectief kunt gebruiken, dan lukt het je ook om gemakkelijk taken efficient en effectief uit te voeren. Logisch toch. Lees vooral verder en … meld je ook aan>>. Het is de investering in jezelf dubbel en dwars waard.

Het Management Support Event

Als assistant moet je je hoofd erbij houden. We weten allemaal hoe vol en breed jullie takenpakket kan zijn. Een goed geheugen, een hoge productiviteit en plezier in je werk kun je zeker gebruiken. En dat begint allemaal… in je hoofd.

Op het Management Support Event staat jouw brein dit jaar centraal. Drie breinexperts laten je op uitdagende en inspirerende wijze zien hoe je je brein kunt versterken en voor je kunt laten werken.

SmartBrains

SmartBrains

Op het centrale congres van SmartBrains leren BreinTrainer Wout Plevier, Janneke Stielstra en Frans Duijts hoe je meer kunt halen uit je brein en hoe je dit kunt vertalen in praktische vaardigheden waarmee je sneller, beter gefocust, met meer breinpower en rendement je werk kunt doen. Als spil van de organisatie leer je hoe je informatiestromen, processen, communicatie mooi strak kunt ordenen en vandaaruit tot meer succes kunt komen. Door gebruik van rituelen, slimme geheugentechnieken en praktische bruininzichten wordt je productiever, werk je met meer plezier en kom je tot veel betere resultaten.

Tussen door vinden er allerlei gave workshops en masterclasses plaats die jou direct in staat stellen meer te doen in minder tijd en met beter resultaat. Denk hierbij aan:

 • Gedoemanagement
 • De beste versie van jezelf
 • Leaner werken op het secretariaat
 • NLP en de managementassistent
 • Relevant blijven voor jezelf en je organisatie
 • Effectief Assertief
 • Anders denken, anders reageren
 • OneNote op het secretariaat
 • Manage je mailbox in outlook
 • Managementassistent als sparringspartner
 • De kracht van imperfectie
 • De futureproof Assistent

Workshops SmartBrains

Het wordt praktisch, inspirerend en je loopt met een gereedschapskist vol met praktische tools weer terug naar je werkplek. Daar aangekomen wordt je productiever, assertiever, blijer als ooit tevoren.

Meld je hier aan voor het event>>

Als je een workshop boekt dan kun je namelijk gratis aan het congres van SmartBrains deelnemen. Ik onthul daar dan ook direct mijn nieuwe boek SLIM! Ik zie je op 8 november en samen met de andere BreinExperts bezorgen we je een onvergetelijke dag.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Smartbrains…het brein jouw geheime wapen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wouter
Wout Plevier is één van Nederlands bekendste trainers op gebied van Snellezen, Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Sinds 2000 leerde hij ruim 64.500 managers, teams en professionals in Nederland en België, hoe ze sneller informatie kunnen verwerken, efficiënter kunnen (samen)werken, en hun persoonlijke effectiviteit zichtbaar kunnen verhogen. "Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. Voor 2020 wil ik 100.000 mensen getraind en gecoacht hebben om weer bezield en met zingeving te leven en werken". Dit doet hij via inspirerende boeken, zijn training SLiM!, (online) trainingen en door zijn interactieve spreekshows BrainBoost Experience en SLiM!