slim.training gaat vanaf vandaag live...
24 augustus 2016 

slim.training gaat vanaf vandaag live...

Hoe gaaf is het om het SLiM! concept met de dag steeds mooier, completer en gaver te zien worden. SLiM! training is ons totaal trainingconcept om te zorgen dat werkende professionals. Vanaf nu direct bereikbaar via slim.training. We hebben de afgelopen maanden honderden mensen een proefje laten volgen van SLiM! training en dit is wat onze deelnemers hebben bereikt:

 • Betere balans
 • Meer levenslust
 • Productiviteit verbeterde significant
 • De juiste criteria herkennen om goede beslissingen te nemen
 • Dromen zijn weer geactiveerd en worden actief geleefd
 • Drastische verhoging van vitaliteit
 • Meer succes als werknemer, ondernemer of manager
 • Een veel betere performance met goede balans tussen privé en werk
 • De bezieling is weer terug
 • Persoonlijke talent wordt nu herkend en erkend en men gaat er 100% voor
 • Een veel sterker intern kompas door inzicht in eigen waarden, overtuigingen en leefregels
 • Een nieuwe leefroutine die direct geluk oplevert
 • Intuïtie wordt meer en krachtiger ingezet
 • Een veel positievere instelling
 • En… bakken met plezier, inspiratie en levensenergie.

weg met stressDat is iets anders, dan wat heel veel mensen op hun werk ervaren. Niet voor niets vindt 44% van de werkende Nederlandse bevolking de taakeisen veel te hoog, ervaart meer dan 74% van de professionals met regelmaat stress, is slechts 12% bezield, werkt maar 35% van ons op hun talent en hebben we meer dan 1 miljoen mensen in burnout. En dat kan en moet volgens ons ook echt helemaal anders. Werken en samenwerken is niet enkel bedoeld om functioneel resultaten te behalen. Een mens heeft ook behoefte aan plezier, ontspanning, rust, samen iets moois creëren en dat het liefste in de juiste balans.

Wellicht herken jij dit ook?

Het werkleven in Nederland gaat weer van start. Als professional ga je weer aan de slag. Voor veel managers, professionals en ondernemers betekent dit weer:

 1. doorwerken, terwijl iedereen al naar huis is.
 2. de e-mails thuis doorploegen.
 3. de dingen die werkelijk belangrijk zijn in de vroege of late avonduren wegwerken.
 4. stress en het gevoel achter de feiten aan te blijven lopen.

Je krijgt dan vanzelf het gevoel: is dit alles? Doe ik het hier voor? Mensen ervaren hierdoor negatieve stress. Dit wordt enerzijds veroorzaakt, omdat je iets probeert te vermijden (achter komen liggen, het beeld laten ontstaan dat je niet voldoet, niet oncollegiaal willen zijn et cetera). Anderzijds ontstaat stress doordat je het gevoel krijgt dat je je doelstellingen niet bereikt die je wilt (accurate gegevens, bij zijn met e-mail/ werk, doelstellingen en targets halen).

Lancering www.slim.training

training slimWil je dit niet, dan kun je twee dingen doen: op dezelfde weg doorgaan en accepteren dat je leven zo (waarschijnlijk geen goede en leuke optie, maar wel een die veel mensen nemen) of je leven even opnieuw herzien en het patroon, de routine/ rituelen in je leven veranderen. Dit is niet gemakkelijk maar wel heel leuk.

SLiM! training helpt hierbij. Mayta en ik kunnen gewoon niet aanzien, dat zo weinig mensen gaan voor werkgeluk, bezieling, benutten van talent en duurzame leuke samenwerking. Terwijl uit alle onderzoeken, zelfs in de Quantum Fysica, onomstotelijk bewezen is dat plezier, inspiratie, creativiteit, echte verbinding, mensen gelukkiger, beter gefocust en productiever maken. De performance en resultaten worden hierdoor ook beter. Veel mensen en organisaties weten dit wel maar DOEN dit niet.

missie om voor 2020 meer dan 100.000 mensen geïnspireerd, op hun talent en zo veel mogelijk stressvrij aan het werk te krijgen. " target="_blank">SLiM Training heeft als missie om voor 2020 meer dan 100.000 mensen geïnspireerd, op hun talent en zo veel mogelijk stressvrij aan het werk te krijgen.

Vandaag geven wij je alvast een voorproefje. Wil je kijken wat SLiM! Training precies is en wat het voor jou kan doen? Bekijk dan de introductievideo waarin Wout uitlegt wat SLiM! is en hoe het precies werkt.

Bekijk hier hoe SLiM! werkt

2 mogelijkheden voor jou om goed te starten

Om je daarbij te helpen hebben we 2 dingen voor je klaar staan.

 1. Een korte gratis videotraining, bestaande uit drie video’s die je helpen je patroon te veranderen (inclusief een 2-wekelijks gratis online magazine met korte praktische tips voor meer persoonlijke grip). Meld je hier aan voor de gratis Videotraining SLiM! >>
 2. Wil en kun je niet wachten en wil je nu direct van start met SLiM! Training? Meld je dan als eerste aan met vroegboeking op de spiksplinternieuwe online videotraining, bestaande uit 8 modules met inspiratie, tips en technieken om met veel meer plezier te leven en werken. Eenmalig aanbod voor een ridicuul lage prijs. We willen namelijk testen hoe deelnemers de online variant ervaren. In 7 weken Transformeren we je dan in de krachtige persoon die je wilt zijn. Als extra bonus krijg je bij publicatie van ons boek: het digitale boek gratis toegestuurd.  Meld je hier aan voor de professionele online training SLiM!>> Profiteer van de vroegboekkorting van €697 nu alleen in de maand Augustus voor slechts €97. 

Wat levert het jou op als resultaat?

Training Persoonlijke EffectiviteitDeelnemers aan SLiM! training bereikten de volgende resultaten. En als ik het kan en als zij het konden, dan kun jij het ook!

 • Manager komt weer op tijd thuis en heeft een betere balans gevonden tussen werk en privé.
 • Medewerker bij de gemeente bespaart nu slim tijd en komt eindelijk toe aan haar belangrijke taken.
 • Levenscoach werkt nu in haar eigen praktijk met meer bezieling en plezier. Ze heeft haar baan opgezegd en is voor haar droombaan gegaan.
 • Team aankomende managers heeft ontdekt waar de onderlinge talenten liggen en hun MT is nu sterker als ooit.
 • Jonge teamleider is een studie vitaliteit gaan volgen en werkt binnen het familiebedrijf, de sauna, nu ook als fitcoach.
 • Directeur van een bedrijf in bouwmaterialen heeft een duurzame strategie ingevoerd voor zijn team en ze halen beter en met meer plezier resultaat in sales.
 • Computerbedrijf heeft in een healthweek SLiM! werken als training aangeboden aan 160 medewerkers. 90% geeft aan meer grip te hebben op tijd en ook meer ontspannen te zijn.
 • Groep van 550 accountants zijn geïnspireerd om nu de verandering te maken naar klantgericht werken.

Ook SLiM! je routine herzien?

Wil jij ook je routine herzien en opnieuw vormgeven, zodat je toegevoegde waarde toeneemt, je minder stress ervaart, beter gefocust wordt en de juiste dingen rustig gedaan krijgt? Dan ben je welkom om mee te doen aan mijn SLiM! training..

Je kunt nu weer aanmelden voor het programma, want we gaan in november weer beginnen. Let op: er geldt nu een speciale prijs, deze is tot en met 31 oktober geldig. Dus wacht niet te lang om in gesprek te gaan.

Meld je hier aan voor een gesprek over het programma en om al je vragen te stellen

Ik zie het graag tegemoet!

Leef je dromen, werk met bezieling en benut je #nr. 1 talent.

Wout

P.s. In het SLiM! programma leer je te werken volgens jouw eigen waarden en persoonlijke voorkeurs routine. Je leert alle vaardigheden die nodig zijn om in flow te kunnen werken en je gaat het ook echt doen.

Leef je dromen, werk met bezieling en benut je talent!

 

Groetjes Wout en Mayta

www.slim.training

W 073 522 5656

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen