Plevier de lente!

Hoe fijn is het om elke dag met plezier naar je werk te gaan en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel weer fluitend huiswaarts te keren? Zo zou toch iedereen werken moeten ervaren, vindt Wout Plevier. Plevier de Lente is het credo. De afgelopen jaren heb ik meer dan 61.000 professionals getraind in het werken met bezieling. Het is mijn missie om binnen vier jaar 100.000 ambitieuze mensen op hun talent bezield aan het werk te krijgen. Dit doe ik door middel van spreekshows, inspirerende online-workshops en door het geven van trainingen voor groepen of individuen.

SLiM! webinar“Ik geniet ervan om samen met jou te werken aan je effectiviteit, bezieling, het omzetten van stress in energie en aan ontwikkeling van je talent”. De reden is simpel dit alles leidt tot een betere focus, meer balans, betere prestaties en meer werkplezier.

Plevier de Lente, ontwikkel je succesplevier de lente

Waarom is de een succesvoller dan de ander? Waarom lijkt het wel of bij sommige mensen altijd alles lukt, terwijl je het zelf vaak lastig vindt om een stap verder te komen?  Over dit onderwerp zijn onnoemelijk veel boeken geschreven waarbij steeds twintig eigenschappen terugkomen die leiden naar een succesvol leven. De belangrijkste vier vormen de basis. Zonder deze eigenschappen heeft de rest niet veel zin. Kijk eens kritisch naar jezelf of je jezelf in deze eigenschappen herkent. Nee? Niet erg, ze zijn allemaal aan te leren. Het kost misschien wat tijd om ze helemaal eigen te maken, maar daarmee heb je dan wel de weg geplaveid richting een succesvol bestaan.

De 4 van Plevier

1. Verruil je negatieve instelling voor een positieve instelling
Train jezelf in positieve vragen stellen en positieve woorden gebruiken naar jezelf en naar anderen. Je zult merken dat gesprekken ineens veel vlotter verlopen en dat mensen ook veel opener met je praten.
2. Doe hetgeen je aan het doen bent met hoge focus en hoge intensiteit
Multitasken is UIT! Je gefocust toeleggen op één taak op hoge intensiteit en daardoor heel efficiënter bezig zijn is IN! En wat blijkt: het werkt veel sneller om taak voor taak met volle aandacht te doen, dan alles tegelijkertijd af te willen maken. En het geeft veel meer voldoening ook

training slim3. Doe de dingen die je doet met veel enthousiasme
Je straalt dit uit naar jezelf en naar anderen. Ook geeft het energie om bezig te zijn met zaken waar je plezier aan beleeft. Plevier de Lente:) Je kunt hierdoor zaken die moeilijker zijn ook beter aan. Omarm de dingen waar je niet graag mee bezig bent juist extra, je zult merken dat die juist het meeste voldoening op gaan leveren.
4. Ontwikkel je creativiteit
Lees boeken, creëer eens wat met je handen, praat met mensen uit een totaal ander vakgebied. Kortom: ontwikkel je creativiteit. Succesvolle mensen zijn meester in creatief oplossen van problemen. Creativiteit zorgt dat je anders durft te denken dan de gebaande wegen en alleen op die manier ontdek je nieuwe wegen naar succes.

Kom op! In actie….wees SLiM!

Wil je dit zelf ook eens ontwikkelen. Volg dan ons super programma SLiM! Je stress neemt af, je leert weer helder na te denken, je wordt vitaler en stap voor stap verhoog je je efficiency. Dit wordt gewoon je meest productieve jaar ooit!

SLiM! TrainingElke aanmelding voor een spreekshow, training, webinarreeks of online training ontvangt ons nieuwste boek SLiM! met handtekening er gratis bij.

Wil je gewoon geïnspireerd raken meld je dan in ieder geval even aan voor onze gratis online training SLiM!. Je leert dan van Wout persoonlijk hoe je jouw droom kunt activeren, hoe je je talent vindt en hoe je concreet in actie komt!

[activecampaign form=1]

Over de schrijver
Reactie plaatsen