Nieuwjaarsgroet en plannen 2017 van Wout Plevier voor jou
23 december 2016 

Nieuwjaarsgroet en plannen 2017 van Wout Plevier voor jou

Het nieuwe jaar komt er aan. Tijd voor een kerst- en  nieuwjaarsgroet. Kerst en het nieuwe jaar staan voor de deur. We sluiten allen een jaar weer af. Ik hoop dat jij ook een jaar hebt gehad, waarin je gemerkt hebt dat je vooruit beweegt. Een jaar waarin je weer wijzer bent geworden. Een jaar van veel plezier, ontspanning en mooie contacten met anderen.

VermoeidheidHelaas lukt dit niet iedereen. Daarom zet ik in deze kerst- en nieuwjaarsgroet video-boodschap onze doelen voor 2017 op scherp. Er zijn namelijk zo veel mensen die nog een extra steuntje in de rug nodig hebben.

Nieuwjaarsgroet 2016

2016 was het jaar van bouwen van SLiM! 2017 wordt het jaar van 40 inspirerende spreekshows, 2 grote SLiM! events, lancering van ons boek SLiM! op 30 maart met Pauline van Aken, SBS6 Hart van Nederland, Robin van Beek en vele andere inspirerende mensen en onze eerste training in Italië.

NieuwjaarsgroetIn de volgende kerst- en nieuwjaarsgroet video blik ik dan ook terug en vooruit naar 2017. Ik geef je inzicht in waar de maatschappij zich nu bevindt en waarom 7 stappen je leven positief een boost kunnen geven. Deze stappen komen uit ons nieuwe inspiratieboek SLiM!

Je leert in SLiM! hoe je systematisch van stap 1 naar stap 7 gaat, waarbij je een nieuwe routine voor werken en leven ontwikkelt, die je gelukkig, gefocust, ontspannen en meer in balans brengt. En… je resultaten worden significant beter. Bijna niemand doet het bewust…resetten van zijn werk en leven.

In onderstaande video leg ik je de 7 stappen uit. Waarom het belangrijk is dit te doen en hoe je dit praktisch kunt activeren.

  1. Op zoek naar bezieling
  2. Sta je uit of aan?
  3. Leef elke dag je dromen
  4. Aan de slag met stress
  5. Op weg naar een vitaal leven
  6. Een leven lang leren
  7. Op zoek naar je persoonlijke missie

Je krijgt een uitleg van en blik in ons inspiratieboek SLiM! Ook geef ik je een kijkje in ons inspiratie-centrum “de Zaak” in Vught. Samen met Nicole de Jong, onze gedreven office-manager, organiseren we in 2017 weer een aantal inspirerende sessies. Ik nodig je graag uit om mij en Mayta in 2017 te bezoeken voor een persoonlijke powerboost, inspiratie-sessie of spreekshow.

Leef je dromen, werk met bezieling en benut je nr. 1 talent!

Tot ziens in 2017!

Ps ik krijg vragen nu binnen waar je SLiM! kunt bestellen. Als je SLiM! ook wilt bestellen, dan kan dit hier>>

Leuk en inspirerend voor jezelf en voor je omgeving:)

Veel doe-plezier:)

Wout Plevier

Over de schrijver
Reactie plaatsen