Inside your brain :)

We zijn gepassioneerd van de werking van het brein. Want ondanks dat we als mensen het leven zo rationeel mogelijk te benaderen en ons te onderscheiden van “de minder slimme wezens” op deze planeet, neemt toch vaak de emotie de overhand. Niet gek overigens want het gebied in het brein waar de emotie tot leven komt is gewoon ouder dan het gebied waar we rationeel ons denken en handelen proberen te controleren en sturen. Veel mensen raken daardoor hun koers kwijt en verliezen aan persoonlijke kracht. [tweetquote]Leer hoe je weer persoonlijke beslissingskracht ontwikkelt om te gaan DOEN wat werkelijk belangrijk is voor jou![/tweetquote]

Kijk maar eens naar dit grappige filmpje! [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WIDYqBMFzfg[/youtube]

Herkenbaar? Veel mensen zijn op dit moment gestrest, stuurloos en hebben moeite om de ratrace van de maatschappij bij te benen. Inside your brain gebeurt namelijk van alles.

Ik zie het als mijn levenstaak om mensen daarbij te helpen. Vandaar dat ik me focus op verhogen van de toegevoegde waarde, de vitaliteit, de persoonlijke effectiviteit en het plezier van de werkende professional. En dat doe ik met veel plezier en inspiratie. Kinderen lachen na hun 5e jaar steeds minder en men wordt steeds minder creatief. Ik breng daar graag wat meer balans in en leer mensen weer om meer te spelen en weer de dingen te gaan doen die werkelijk goed voor ons zijn.

Inzicht inside your brain met een workshop persoonlijke kracht

Vind je dit interessant? Dan nodig ik je graag uit om deel te nemen aan mijn inspiratieworkshop: persoonlijke kracht. Je leert het volgende:

  • je ontdekt wat jouw koers is.
  • Je krijgt inzicht in jouw toegevoegde waarde.
  • Je leert keuzes om te zetten in beslissingen.
  • je leert goed om te gaan met jouw emoties en hervind jouw inspiratie en bezieling!
  • Ennnnn je leert een aantal mooie dingen over het brein. En wie wil dat nu niet:)

Aankomende week maken we duidelijk wanneer en waar het gehouden wordt en hoe je kunt registreren. Stay tuned!

Over de schrijver
Reactie plaatsen