Gelukkig, gefocust en ontspannen leven en werken?
22 december 2016 

Gelukkig, gefocust en ontspannen leven en werken?

Deze week interviewde Pauline van Aken (SBS6 – Hart van Nederland ) Wout en Mayta over je weer gelukkig, gefocust en ontspannen kunt leren werken. Het was gezellig en het is leuk te zien dat de boodschap niet moeilijk is en gemakkelijk toe te passen is… als je het stapje voor stapje doet. Op naar een fijne werk- en leefroutine. Veel leesplezier:)

Wout en MaytaIn Bhutan wordt de levenskwaliteit al jarenlang gemeten aan de hand van het Bruto Nationaal Geluk. Een verbluffende 90% van de bevolking geeft aan gelukkig te zijn. Ook Nederland doet het goed. Op de lijst van de meest gelukkige landen scoren ‘we’ een 7e plek in 2016.

Toch zien we in de praktijk vaak een totaal ander beeld: slechts één op de acht mensen zegt bezield te zijn, meer dan de helft is negatief in zijn denken, hooguit een kwart van de werkenden is 100% gemotiveerd en meer dan een miljoen mensen hebben stress of burnout.

checklist bezielingGelukkig, gefocust en ontspannen werken lijkt dan ver weg. Dus grijpen we naar ‘middeltjes’ om onze pijn of ongemak te compenseren of tijdelijk te laten verdwijnen. Het aantal mensen dat antidepressiva slikt stijgt jaarlijks met 6 procent.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit echt anders moet en kan, hebben we SLiM! bedacht. We vinden dat mensen namelijk best wat slimmer mogen leven en werken:).

SLiM! is een acroniem voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend en Mpowerend zijn naar jezelf en je omgeving. Dan lukt het je ook weer om gelukkig, gefocust en ontspannen te leven en werken. Kortom, wees aardig voor jezelf en anderen. Be nice.

gelukkig, gefocust en ontspannenHet is het vertrekpunt voor meer grip op je eigen leven: meer bezieling, meer vitaliteit, meer balans en minder stress. Met andere woorden, een hogere score voor je Persoonlijke Geluk.

SLiM! geeft 7 stappen – bezieling, sta je ‘aan’, leef je dromen, stress, vitaliteit, een leven lang leren en je persoonlijke missie – naar meer grip op je leven.

Ons SLiM! platform groeit en ontwikkelt steeds verder en we krijgen steeds meer fans. Daar zijn we blij mee. “Ik vind het prachtig om de harten van mensen te raken en hen weer hoop en vertrouwen te geven dat het echt goed komt. Daar kom je echter niet zo maar. Je moet er wel iets voor doen. Elke dag een beetje is het credo.

In het boek SLiM! en de webinars leggen we precies uit hoe de zeven stappen werken. Wist je dat we ook met regelmaat leuke interactieve en verrassende spreekshows verzorgen om jou de inspiratie te geven?

Bekijk hier het interview dat Pauline van Aken met Wout en Mayta hield over SLiM!

Oh ja, we hebben een e-boek gemaakt van het hoofdstuk over bezieling. Download deze op www.woutplevier.nl en start nu al. Dan ben je meteen onderweg.

Wil je het boek SLiM! direct bestellen? Bestel jouw versie van SLiM! dan hier>>

Je ontvangt tot 1 januari het boek SLiM! inclusief een videotraining over bezield leven en werken.

Leef je dromen, werk met bezieling en benut jouw nr. 1 talent.

 

Groetjes Wout en Mayta

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down