Fris en fruitig aan het werk

Page content

article content

Fris en fruitig aan het werk

De vakantie is nagenoeg weer voorbij en heel Nederland gaat weer aan het werk. Fris en fruitig aan het werk gaan is eigenlijk heerlijk. Het kostte me dit keer wel even een aantal dagen om weer aan te schakelen, te focussen en toch ook ontspannen te blijven. Je bent als werkende professional geneigd er weer 300% tegenaan te gaan. Wellicht herken je dit patroon wel:

  • Terug op het werk even kort met iedereen bijpraten
  • De hele lading mail checken en wegwerken
  • En dan … weer… files in…vergaderingen in…wellicht een beetje overwerken…

Training SLiM!De kunst is natuurlijk de juiste routine te volgen. Heb je ook goede voornemens gemaakt hoe je het anders gaat aanpakken of ga je eigenlijk al heel goed?

Voor elke mens is het goed af en toe de routine eens te herzien en zich af te vragen hoe kan ik het nog gemakkelijker, beter, efficiënter, effectiever, met meer plezier aanpakken. Daarom is vakantie zo lekker; je kunt even uit het patroon van je gefocuste brein stappen en meer tijd spenderen met je mijmerende brein.

Tijdens dat proces van mijmeren ontstaan vaak de beste ideeën en kom je vaak tot de meest creatieve oplossingen. Veel mensen begrijpen dit proces wel maar op het moment dat je weer aan het werk gaat, neem je vaak niet de tijd en geef je het geen prioriteit om er aandacht aan te besteden. Veel mensen ervaren het namelijk als not done, omdat het lijkt alsof ze dan niets doen. Maar beter een goed voorbereid mens dat in flow werkt, dan een professional die continue gestrest en ploeterend door het leven gaat.

Fris en Fruitig weer aan het werk

Fris en fruitig aan het werkWil je ook de juiste routine ontwerpen en weer fris en fruitig aan het werk, ontwerp dan je werkleven. Denk na over welke rituelen/ routines jou efficiënter, effectiever en levenslustiger maken en bouw die bewust in je werkdagen in.

Bekijk hier inspirerende webinar 4 uit de webinarreeks op de Zaak: “Fris en fruitig weer aan het werk”. Veel plezier en laat ons eens weten welke veranderingen je hebt doorgevoerd.

 

Vraag een strategisch adviesgesprek met ons aan.

Ps Wil jij ook je routine herzien en opnieuw vormgeven, zodat je toegevoegde waarde toeneemt, je minder stress ervaart, beter gefocust wordt en de juiste dingen rustig gedaan krijgt? Dan ben je welkom om mee te doen aan mijn SLiM! training.

Je kunt nu weer aanmelden voor het programma, want we gaan in november weer beginnen. Let op: er geldt nu een speciale prijs, deze is tot en met 31 oktober geldig. Dus wacht niet te lang om in gesprek te gaan.

Meld je hier aan voor een gesprek over het programma en om al je vragen te stellen

Ik zie het graag tegemoet!

Leef je dromen, werk met bezieling en benut je #nr. 1 talent.

Wout

P.s. In het SLiM! programma leer je te werken volgens jouw eigen waarden en persoonlijke voorkeurs routine. Je leert alle vaardigheden die nodig zijn om in flow te kunnen werken en je gaat het ook echt doen.

 

 

 

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Fris en fruitig aan het werk

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wouter
Wout Plevier is één van Nederlands bekendste trainers op gebied van Snellezen, Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Sinds 2000 leerde hij ruim 64.500 managers, teams en professionals in Nederland en België, hoe ze sneller informatie kunnen verwerken, efficiënter kunnen (samen)werken, en hun persoonlijke effectiviteit zichtbaar kunnen verhogen. "Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. Voor 2020 wil ik 100.000 mensen getraind en gecoacht hebben om weer bezield en met zingeving te leven en werken". Dit doet hij via inspirerende boeken, zijn training SLiM!, (online) trainingen en door zijn interactieve spreekshows BrainBoost Experience en SLiM!