Page content

article content

FridayByte 2 Waarom vrouwen ook niet kunnen multitasken:)

SLiM! Training & Coaching zijn een inspirerende samenwerking aangegaan met Skillstown. Zowel Wout Plevier als CEO van Skillstown, Hans Schuurmans, geloven dat mensen in Nederland met meer bezieling en meer op hun talent mogen werken. De prestaties worden daar ook veel beter van. En daar begeleiden we jou ook graag bij. De FridayBytes zijn het eerste resultaat daarvan en er komen nog veel meer leuke dingen aan.

Elke vrijdag verschijnt er een FridayByte: een kort inspirerend filmpje van maximaal 1,5 minuut met daarin een verwonderlijke energizer, de relatie van de energizer met een valkuil van de werkende professional, concrete tips om dit op te lossen en…. een cadeautje dat je kunt downloaden.

Bekijk hier FridayByte nummer 2: waarom multitasken echt niet kan…

 

FridayBite By SkillsTown – Tip 2 from SkillsTown on Vimeo.

Vind je het interessant en wil je leren om je productiviteit en effectiviteit een enorme boost vooruit te geven? Download dan de 1 pagina productiviteitsplanner!

Op naar FridayByte nummer 3 over … waarom volwassenen stoppen met dromen, terwijl de meest succesvolle mensen dit juist continue doen.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “FridayByte 2 Waarom vrouwen ook niet kunnen multitasken:)

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wouter
Wout Plevier is één van Nederlands bekendste trainers op gebied van Snellezen, Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Sinds 2000 leerde hij ruim 64.500 managers, teams en professionals in Nederland en België, hoe ze sneller informatie kunnen verwerken, efficiënter kunnen (samen)werken, en hun persoonlijke effectiviteit zichtbaar kunnen verhogen. "Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. Voor 2020 wil ik 100.000 mensen getraind en gecoacht hebben om weer bezield en met zingeving te leven en werken". Dit doet hij via inspirerende boeken, zijn training SLiM!, (online) trainingen en door zijn interactieve spreekshows BrainBoost Experience en SLiM!