Eendaagse training snellezen
Het gaat goed met onze deelnemers aan de eenmalige eendaagse training snellezen, geheugentraining  productief werken van 3 april a.s. te Utrecht. De eerste 34 mensen zijn uitgenodigd en alvast aangemeld in ons VIP Online Learning Systeem. Het belooft een inspirerende training te worden en de verwachtingen zijn hooggespannen. Aanmelden kan nog via: http://academievoorbreinpower.luondo.nl/eendaagsetraining. De prijs is eenmalig heel aantrekkelijk: maar €379 maar wel geheel professioneel begeleid!  Doen dus!
Mooi! Ik ben al 12,5 jaar bevlogen van snellezen en alle andere technieken die met versneld leren, lezen, focussen en onthouden te maken hebben. Het is enorm leuk om nieuwe verbeterde technieken over te dragen en te zien dat mensen geinspireerd raken en stappen vooruit maken. Meestal verder dan ze zelf gedacht hadden.
Dat geldt ook voor de eendaagse training snellezen. Ook vieren we het met cadeautjes! Om jou alvast een stukje op weg te helpen en omdat ik jubileer, heb ik vier  cadeautjes klaar staan, waarbij ik er om de +/- week 1 activeer. Als je de optin invult dan ontvang je hier automatisch bericht van! Het zijn leuke producten die je helpen om sneller te lezen of beter te onthouden of je gedachten beter te structureren. Ennnn ze zijn supergoed en nog nooit op de markt verschenen! Je kunt het eerste product downloaden door op de Click Here button te drukken! Veel plezier!

Eendaagse training snellezen

Als je nog interesse hebt om deel te nemen aan de eenmalige eendaagse training Snellezen, Geheugentraining, Mindmappen en Productief Werken, wees dan vrij om je aan te melden. Volg de andere 35 deelnemers en ontdek wat je aan rendement zult winnen! Datum: 3 april – Locatie: Park Plaza Utrecht. Bekijk hier wat het je oplevert!
Image
Ken je mensen voor wie dit cadeautje of de training interessant is, deel dan via social media dit bericht. Wij waarderen dit ten zeerste!
Met attente groet,
Wout Plevier
Team Innerspective BV
W 073 52 2 5656

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen