Continue innoveren

Na 14 jaar training en coaching geven, wordt het tijd om mijn kennis door te geven. Bijna 50.000 mensen zijn door mij persoonlijk getraind en gecoacht. Ik ga dus op zoek naar een team. Ik zoek in totaal 20 trainers/ coaches die door mij persoonlijk opgeleid en begeleid willen worden. Ik train hen gedurende 2 jaar in Snellezen, Geheugentraining, Notatietechnieken, Focus en Ontspanning, NLP, Persoonlijke Effectiviteit, TopCoaching, Persoonlijke Presentatie. Kortom, Accelerated Learning Technieken: de beste technieken om in minder tijd meer te bereiken. Ben je een trainer of coach of wil je trainer/ coach worden, vraag dan informatie aan over mijn Topcoach Programma 2015.

 

Beste Training SnellezenIk ben gek op snellezen, snelleren, geheugentraining, mindmappen, focustechnieken… Waarom? Omdat ik ontdekt heb dat dit het verschil maakt tussen snel en langzaam schakelen. Tussen tijd tekort komen en tijd winnen. Tussen outstanding presteren en middelmatige cijfers behalen. Ik gun dit meer mensen, maar ik red dit nooit alleen. Ik heb hulp nodig. In 2011 was ik hiermee begonnen maar helaas draaide de recessie dit plan kortstondig de nek om. Nu de economie weer meer aantrekt en het aantal opdrachten toeneemt, wordt het de hoogste tijd te gaan werken aan mijn organisatie in plaats van te werken in mijn organisatie. Vrijheid ontstaat door inspirerend samenwerken met anderen en waarde toevoegen aan mezelf, anderen en de omgeving

 

 

Continue innoveren

Wout uitgesneden half hoogAl 14 jaar innoveer ik en vernieuw ik continue de methode. Onder het mom beter groeien dan stilstaan of achteruit gaan. Dit past uitstekend bij de growth mindset van Carol Dweck. Ik merk dat ik soms een vreemde eend in de bijt ben. De maatschappij blijft maar hardnekkig drukken op resultaat halen, winnen ten koste van anderen lijkt meer de boventoon te voeren dan samen het beste resultaat neerzetten door super leuk en goed samen te werken. Het is tijd voor echt wat tegenwicht. Ik geloof dat je door een duurzame filosofie die anderen inspireert, juiste inzet van talenten, samen kordate stappen zetten, belonen op intrinsieke waarden verder komt dan door puur te sturen en monitoren op bereikte resultaten. Het geheel mag meer in balans komen. Een beetje meer balans, gelijkheid in ying en yang, gezonde ratio en gezonde emotie, samen en ook individueel blij zijn. Alles staat in de schappen en klaar voor een fantastisch team.

 

Wat zoek ik?

 • Pro actieve mensen: geen hangers maar doeners/ leiders met visie.
 • Ondernemersprofiel: kansen zien en verzilveren.
 • Geen verplichte ervaring met training of coaching.
 • Wel sterke verbinding en interesse met coaching en training.
 • Ambitie te willen groeien en daar volledig voor te gaan.
 • Kunde om zakelijk te onderhandelen en schakelen met klanten.
 • In staat zelfstandig als ook binnen een team professioneel te functioneren.
 • Abiliteit om snel en flexibel te kunnen schakelen in nieuwe materie.
 • Representatief voorkomen dat past in de zakelijke markt.
 • Actieve netwerkers.
 • Didactische onderbouwing is meegenomen.

 

Continue innoveren en het beste uit mezelf en anderen halen is mijn hoogste doel. Voel je je ook hierdoor aangesproken en wil je mee participeren? Bel dan W 073 52 2 5656 of laat hieronder uw gegevens achter. We nemen dan zeer snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen