Cookie
Video Aspect Ratio: 4:1

De inspiratie-show SLiM! 

Van stress naar focus, inspiratie, daadkracht en plezier in werken!

Interactief

De SLiM! show is een entertrainment me een goed verhaal, t LIVE muziek, feitjes, oefeningen en veel plezier.

SLiM! boek

De show is gebouwd rondom ons SLiM! boek. Je neemt in 7 stappen persoonlijk grip op je leven.

Credo = Doen!

Je leert het snelste door te voelen, ervaren, doen en vervolgens een stappenplan te volgen dat werkt.

Brochure SLiM! show

Hoe vang je een interactieve show met licht, geluid en veel interactie in woorden? Download hier de brochure van de SLiM! show met duidelijke uitleg over onze visie, de opzet, de inhoud qua thema's, de investering en reacties van klanten die de show hebben geboekt! 

Kijk impressies uit onze laatste SLiM! show

Wat ga je leren?

Tips persoonlijke effectiviteit

Hoe staat Nederland ervoor qua geluk, balans en stress?

Je ontvangt de laatste cijfers hoe we het doen qua geluk, balans, stress, leiderschap, verslavingen en inzet van talent.

Stress

Wat is het verschil tussen een vitaal en gelukkig mens en een gestresst en ongelukkig mens?

Je leert wat de 5 elementen uit de vitaliteitsboom zijn die zorgen voor werkelijk geluk.

Bezieling

Wat is bezieling en hoe voelt dat eigenlijk?

Waarom zijn zo veel mensen gestresst? Hoe zet je stress om naar ontspanning en plezier? Welke vijf elementen verhogen je geluk direct? 

Emoties en Focus

Hoe maak je beslissingen in plaats van keuzes? Wat is de rol van emoties en waarom overheersen emoties boven ratio? Hoe neem je de juiste beslissingen? Hoe krijg je weer plezier in (samen) werken?

Hoe ontwerp je een nieuwe routine vanuit je nr. 1 talent?

Hoe ontdek en exploreer je jouw nr. 1 talent in 4 concrete stappen?  Hoe word je meer bewust van jouw kern (missie, drijfveren en toegevoegde waarde)? Hoe voer je vanuit deze mind-set een nieuwe routine in en bereik je meer succes? Hoe werk je als team hierbij beter samen? Hoe onderhoud je samen de juiste routine?

Hoe houd je een nieuwe routine vol?

Je leert hoe je brein beslissingen neemt. Je leert pijn en plezier als aanjagers in te zetten om de intrinsieke motivatie op te wekken en te behouden om er 100% voor te gaan. Je leert wat jouw hogere doel is waar je voor gaat. Je ontwikkelt een nieuw ritueel dat werkt.

Reacties van deelnemers

Doe maar zong: "Is dit alles..."

Is dit alles wat er is?, zong Doe Maar ooit. Inspirerende handvatten om deze vraag op een actieve manier te beantwoorden, staan voor je klaar in de SLiM!-show. Inspirerend en het raakt je om in beweging te gaan. Opvallend hoeveel wij weten maar niet daadwerkelijk toepassen. Ik zet nu bewust meer stappen richting een bezield en geïnspireerd werk en leven.

Leon de Winter - Rabobank NL

Fris en helder

De motivatie van SLiM! is niet alleen gericht op ontwikkeling van het individu maar tegelijkertijd wordt er een appèl gedaan op bewustworden en zijn: het belang van duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Dit nergens op een belerende toon maar fris en helder. Veel gelachen en prachtige inzichten. Het begeleidende boek SLiM! ziet er bovendien aantrekkelijk, prachtig uit

Erik Verhulst - NAH 

Weer de spontaniteit van een kind

Wat mij bijzonder aanspreekt, is om de creativiteit & spontaniteit die een kind heeft, ook weer aan te wakkeren bij volwassenen. Dat wil toch iedereen, denk ik meteen. En dan lijkt de stressvermindering en de vitaliteitsverhoging automatisch te worden gerealiseerd. Live ontplooit zich dit in mooie interactiviteit met het publiek, live muziek, inspirerende stories en concrete actie.

Annemiek Sierhuis - Fotografie

Wout Plevier en Robin van Beek

Wout heeft meer dan 17 jaar ervaring in trainen en coachen van werkende professionals op gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van talent, versneld leren en leiderschap. Dit is verwoord in het interactieve boek SLiM!  Nu is er ook een professionele spreekshow/ theatershow.

Wout verzorgt deze samen met Robin van Beek (Vocal Coach The Voice of Holland, Mr. Probz, Romy Monteiro, Team Armin van Buuren). De SLiM! show is een leerzame en flitsende show,  die verdiept op talent, bezieling, persoonlijke kracht en tijdbesteding. De aanpak is muzikaal, interactief, praktisch en inspirerend!  Bekijk hierboven de video van de SLiM! show!

Eerstvolgende SLiM! show

maandag

16-04-2018

19:00 

Agenda

16

April

19:00

Marckland College

Wout Plevier en Robin van Beek leren je in een interactieve show hoe je SLiM! je talent kunt ontplooien en de juiste routine van leven en werken kunt hanteren.

5

Juni

13:00

Open lijn Theatershow

Wout Plevier en Robin van Beek en leren jou in een interactieve show hoe je SLiM! je talent kunt ontplooien en nu eens 2018 tot je beste jaar ooit kunt maken.

13

JUNI

09:00

4-daagse SLiM! Training

Wout Plevier leert je, op 13,14,15 en 29 juni, hoe je SLiM! grip neemt op je werk. Je leert te werken vanuit jouw kern: gefocust, bezield, vitaal en op je talent.

Bekijk reacties van deelnemers van de laatste SLiM! show!

Locatie & Tijden

Open lijn Shows

NatLab Eindhoven

Kastanjelaan 500

5616 LZ Eindhoven


Inloop: 19.00 uur

Start 19.30 uur

Eindtijd: 21.30 uur

Na de SLiM! show

Na afloop van de SLiM! show is er gelegenheid om je SLiM! boek te laten signeren en na te praten onder genot van een heerlijk drankje.