SLiM! show
Video Aspect Ratio: 4:1

De inspiratie-show SLiM! 

Hoe ga je van stress naar grip en plezier op je werk!

Doe maar zong: "Is dit alles..."

Is dit alles wat er is?, zong Doe Maar ooit. Inspirerende handvatten om deze vraag op een actieve manier te beantwoorden, staan voor je klaar in de SLiM!-show. Inspirerend en het raakt je om in beweging te gaan. Opvallend hoeveel wij weten maar niet daadwerkelijk toepassen. Ik zet nu bewust meer stappen richting een bezield en geïnspireerd werk en leven.Jack Donker 

MCO Wienerberger

Fris en helder

De motivatie van SLiM! is niet alleen gericht op ontwikkeling van het individu maar tegelijkertijd wordt er een appèl gedaan op bewustworden en zijn: het belang van duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Dit nergens op een belerende toon maar fris en helder. Veel gelachen en prachtige inzichten. Het begeleidende boek SLiM! ziet er bovendien aantrekkelijk, prachtig uitErik Verhulst 

Teamleider Rabobank Nederland 

Professioneel en empatisch

Met veel kennis van zaken en aanstekelijk enthousiasme namen Wout en Robin 16 schoolbesturen van ongeveer 400 personen- mee in hun Slim Show! De inhoud geheel gefocust op het thema: “Met energie voor de klas!” Deze jongens zijn heel professioneel en denken met empathie en wijsheid met je mee over een inspirerende dag voor jouw team. Daarnaast maken ze superlekkere muziek die verbindt! Een absolute aanrader voor een energieke studiedag dus!

Marion Slijpen - Directrice Integraal Kindcentrum De Marskramer

Interactief

De SLiM! show is een entertrainment me een goed verhaal, t LIVE muziek, feitjes, oefeningen en veel plezier.

SLiM! boek

De show is gebouwd rondom ons SLiM! boek. Je neemt in 7 stappen persoonlijk grip op je leven.

Credo = Doen!

Je leert het snelste door te voelen, ervaren, doen en vervolgens een stappenplan te volgen dat werkt.

71.000

mensen succesvol getraind in talentontwikkeling

9,1 

gemiddelde score op 

Springest 2017- 2018

40

spreekshows per jaar met enthousiasme en interactiviteit

4

boeken geschreven over persoonlijke effectiviteit en talentontwikkeling

Hoe werkt de SLiM! show en waarom doen we dit?

Kijk impressies uit onze laatste SLiM! show

Wout Plevier en Robin van Beek

Wout heeft meer dan 18 jaar ervaring in trainen en coachen van werkende professionals op gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van talent, versneld leren en leiderschap. Dit is verwoord in het interactieve boek SLiM!  Nu is er ook een professionele spreekshow/ theatershow.

Wout verzorgt deze samen met Robin van Beek (Vocal Coach The Voice of Holland, Mr. Probz, Romy Monteiro, Team Armin van Buuren). De SLiM! show is een leerzame en flitsende show,  die verdiept op talent, bezieling, persoonlijke kracht en tijdbesteding. De aanpak is muzikaal, interactief, praktisch en inspirerend!  Bekijk hierboven de video van de SLiM! show!

Eerstvolgende SLiM! show

maandag

22-10-2018

19:00 

Brochure SLiM! show

Hoe vang je een interactieve show met licht, geluid en veel interactie in woorden? Download hier de brochure van de SLiM! show met duidelijke uitleg over onze visie, de opzet, de inhoud qua thema's, de investering en reacties van klanten die de show hebben geboekt! 

Wat leer je in de SLiM! show ?

Tips persoonlijke effectiviteit

Hoe staat Nederland ervoor qua geluk, balans en stress?

Je ontvangt de laatste cijfers hoe we het doen qua geluk, balans, stress, leiderschap, verslavingen en inzet van talent.

Stress

Wat is het verschil tussen een vitaal en gelukkig mens en een gestresst en ongelukkig mens?

Je leert wat de 5 elementen uit de vitaliteitsboom zijn die zorgen voor werkelijk geluk.

Bezieling

Wat is bezieling en hoe voelt dat eigenlijk?

Waarom zijn zo veel mensen gestresst? Hoe zet je stress om naar ontspanning en plezier? Welke vijf elementen verhogen je geluk direct? 

Emoties en Focus

Hoe maak je beslissingen in plaats van keuzes? Wat is de rol van emoties en waarom overheersen emoties boven ratio? Hoe neem je de juiste beslissingen? Hoe krijg je weer plezier in (samen) werken?

Hoe ontwerp je een nieuwe routine vanuit je nr. 1 talent?

Hoe ontdek en exploreer je jouw nr. 1 talent in 4 concrete stappen?  Hoe word je meer bewust van jouw kern (missie, drijfveren en toegevoegde waarde)? Hoe voer je vanuit deze mind-set een nieuwe routine in en bereik je meer succes? Hoe werk je als team hierbij beter samen? Hoe onderhoud je samen de juiste routine?

Hoe houd je een nieuwe routine vol?

Je leert hoe je brein beslissingen neemt. Je leert pijn en plezier als aanjagers in te zetten om de intrinsieke motivatie op te wekken en te behouden om er 100% voor te gaan. Je leert wat jouw hogere doel is waar je voor gaat. Je ontwikkelt een nieuw ritueel dat werkt.

Agenda

22

okt

19:00

Marckland College Breda

Wout Plevier en Robin van Beek geven een interactieve show hoe leraren hun SLiM! je talent kunnen ontplooien en in gesprek met elkaar kunnen komen. Interactief, een goed verhaal en live muziek.

31

okt

09:00

Gemeente Apeldoorn

Wout Plevier verzorgt een Masterclass/ mini SLiM1 show om meer bekendheid te geven aan  talent-ontwikkeling. Leuke interactieve oefeningen, een goed verhaal en live muziek.

7

nov

09:00

4-daagse SLiM! Training

Team SLiM! leert je, op 7, 8, 9 november  en 13 december, hoe je SLiM! grip neemt op je werk. Je leert te werken vanuit jouw kern

Bekijk reacties van deelnemers van de laatste SLiM! show!

Locatie & Tijden

Open lijn Shows

NatLab Eindhoven

Kastanjelaan 500

5616 LZ Eindhoven


Inloop: 19.00 uur

Start 19.30 uur

Eindtijd: 21.30 uur

Na de SLiM! show

Na afloop van de SLiM! show is er gelegenheid om je SLiM! boek te laten signeren en na te praten onder genot van een heerlijk drankje.

Cookie