arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Welkom bij de SLiM! show!

"Talenten in werkend Friesland aan zet"

&  Krachtig samenwerken vanuit een duurzame visie.

play_circle_outline

Talentmanagement

De wereld verandert en ook /Werken in Friesland is volop in beweging. Met welke tendensen hebben we te maken en hoe zorgen we ervoor, dat we daar samen flexibel en ook op de systematisch juiste wijze op reageren? Geen korte termijn projecten maar duurzaam werken aan zaken, die goed zijn voor onze werkende professionals en de leef- werkomgeving Friesland.


Zet je talent duurzaam in

Wat is het belang van energie, bezieling en talent? Hoe activeer je dit bij jezelf en bij je omgeving?  Waar ligt jouw talent en hoe vind je de juiste routine naar meer werk- en leef-geluk in een 24 uurs maatschappij? Hoe ontdek je jouw talent en kun je talenten van anderen signaleren & activeren? Wat kun je doen om de duurzame inzetbaarheid systematisch te vergroten?


Persoonlijk Leiderschap

Hoe gebruik je persoonlijk leiderschap om goede samenwerkingen consistent uit te bouwen? Hoe kom je van denken, creëeren naar systematisch doen? Hoe vertaal de juiste manier van talentontwikkeling naar je organisatie. Hoe vorm je in 3 kernstappen (9 stappenplan) je talent en maak je een persoonlijk plan? Wat kun je doen om samenwerkingen te versterken?

Tips voor Talentontwikkeling

Ben je er klaar voor?

Talent aan! Betrokken samenwerken? Bevlogen resultaten bereiken?

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bekijk onze laatste SLiM! show hier!

Leef je dromen, werk met bezieling en benut je nr. 1 talent!

Welke Archetype Talent ben jij?

Wout Plevier 

Wout heeft meer dan 17 jaar ervaring in trainen en coachen van werkende professionals op gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van talent, versneld leren en leiderschap. Dit is verwoord in het interactieve boek SLiM!, de talent-ontwikkelingstraining SLiM! werken, SLiM! leven, de leiderschapstraining SLiM! Talent aan Zet Brengen en de spreekshow SLiM!


Robin van Beek (Vocal Coach The Voice of Holland, Mr. Probz, Romy Monteiro, Dré Hazes, Team Armin van Buuren) is de stuwende muzikale kracht achter de spreekshow SLiM! We gebruiken frisse en eigentijdse voornamelijk eigen nummers.


De SLiM! show is een leerzame en flitsende show, die verdiept op talent, bezieling, persoonlijke kracht, koers, samenwerking en tijdbesteding. De aanpak is muzikaal, interactief, praktisch en inspirerend! Bekijk hieronder het programma van jullie SLiM! show!


De show vindt plaats bij CIJB en start om 13.30 uur. Inloop 13 uur.

SLiM! show datum & tijd

Maandag

17-09-2018

13.00 

Programma: "Jouw talent aan zet"

Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 - 13.45 - Welkom en kader

13.45 - 14.00 - Interview Werken in Friesland 

14.00 - 14.05 - Song 1

14.05 - 14.10 - 5 vragen die een rol spelen bij talentontwikkeling

14.10 - 14.20 - Hoe vergroot je duurzame inzetbaarheid?

14.20 - 14.35 - De vitaliteit-boom en relatie met talent

14.35 - 14.55 - Stappenplan voor talentontwikkeling

14.55 - 15.00  - Song 2

15.00 - 15.10 - Talenten delen

15.10 - 15.25 - Verbinden en samenwerkingen verdiepen

15.25 - 15.30 - Song 3

Reacties van deelnemers

Het raakt je om in beweging te gaan

Is dit alles wat er is?, zong Doe Maar ooit. Inspirerende handvatten om deze vraag op een actieve manier te beantwoorden, staan voor je klaar in de SLiM!-show. Inspirerend en het raakt je om in beweging te gaan. Opvallend hoeveel wij weten maar niet daadwerkelijk toepassen. Ik zet nu bewust meer stappen richting een bezield en geïnspireerd werk en leven.

Leonie de Winter - Rabobank

Fris en helder...bruisend

De motivatie van SLiM! is niet alleen gericht op ontwikkeling van het individu maar tegelijkertijd wordt er een appèl gedaan op bewustworden en zijn: het belang van duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Dit nergens op een belerende toon maar fris en helder. Veel gelachen en prachtige inzichten. Het begeleidende boek SLiM! ziet er bovendien aantrekkelijk, prachtig uit

Arjen Lemstra - BrancheContact

Krijg de mind-set van een lerend kind!

Wat mij bijzonder aanspreekt, is om talenten en bezieling weer aan te wakkeren bij volwassenen. Dat wil toch iedereen, denk ik meteen. En dan lijkt de stressvermindering en de vitaliteitsverhoging automatisch te worden gerealiseerd. Live ontplooit zich dit in mooie interactiviteit met het publiek, live muziek, inspirerende stories en concrete actie.

Jack Donker - CMO Wienerberger

Werkboekje om jouw talent in kaart te brengen

Cookie