Online Trainingen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Trainingen

Speciaal voor werkende professionals: 


Werk met focus, effectief, bezield, stresvrij en op je nr. 1 talent! 


We houden ons nauwgezet aan de nieuwe privacy-wetgeving. Uw gegevens zijn bij ons veilig. Download hier onze privacy-verklaring >>

Nieuwste technieken

De SLiM! online trainingen bevatten de nieuwste technieken, die direct werken. We hebben ze zelf getest.

24/7 support

Je krijgt 24/7 support via ons online supportteam. Gebruik de directe chatfunctie om vragen te stellen.

Inspirerend

De trainingen zijn inspirerend met een duidelijk programma, een heldere opzet, leuke video's en werkvormen.

Helder

Stap voor stap ontwikkel jij je vooruit richting je doel. Je bereikt zichtbaar het juiste resultaat.

Wat ik kan, kun jij ook!

"Ik heb me de laatste 17 jaar verdiept in persoonlijke effectiviteit en weet daardoor precies wat wel en wat niet werkt. 

Ik help je graag om sneller in de juiste flow te komen. Gefocust, op je talent, in balans, zonder stress en met prachtige resultaten."


Wout Plevier


Onze online trainingen

SLiM! Online Training

Verbeter je routine, ontdek je talent en bezieling, activeer je dromen, elimineer stress en werkplezier. In 7 stappen naar meer grip op je werk en leven. Online training en eboek SLiM!.

997,-

Combi-Deal SLiM!

Verbeter je routine door de beste technieken en zet concreet aan de hand van een uitgebreid oefenboek, video's stappen naar meer grip op je leven. Online training plus boek, plus uitgebreid oefenboek.

897,-

Snellezen voor Professionals

Veel informatie? Tijd tekort? Volg de online training snellezen, geheugentraining, mindmapping, efficiënt leren en werken. 3-6 keer sneller, 90% begrip. Online VIP training met veel extra video's en audio.

697,-

The Challenge: omgaan met stress

Hoe pak je stress adequaat aan, zodat je nooit in burn out komt, meer ontspannen kunt werken, betere performance leveren. Uitgebreide online training die je in 30 dagen erbovenop brengt.

647,-

Mindmappen

Leer hier de beste manier van aantekenen. Mindmappen is het zwitsers zakmes onder de aantekeningen. Je structureeert je gedachten helder en onthoud informatie 67% beter.

397,-

Mental Detox: krachtig beslissen

Wat kun je doen om je mentaliteit te versterken. Hoe kom je los van negatieve gedachten en piekeren? Wat zorgt ervoor dat je een positieve instelling in denken en handelen ontwikkelt? Top voor iedereen.

697,-


Krachtig beslissen

Twijfel je regelmatig? Lukt snel beslissen jou niet?

Wil je met meer vertrouwen in actie komen?

Wordt je te veel beinvloedt door wat anderen vinden? Dan is de training krachtig beslissingen nemen ècht iets voor jou. 

697,-

Persoonlijke Kracht

Merk je dat je vaak druk bent? Je doet veel maar krijgt dingen niet af. Je mist focus om de werkelijk belangrijke dingen te doen. Je mist zelfvertrouwen en twijfelt geregeld? Dan is dit jouw training!

 

697,-

Productief Leidinggeven 

Je geeft leiding aan een team en zoekt tnaar mogelijkheden om je team beter te laten samenwerken. Je wilt strategie vertalen naar concrete gedragingen en je leiderschap versterken. Dan is Productief leiding jouw training.

997,-

Een nieuwe routine die werkt!
De online training SLiM! heeft me geleerd hoe je een nieuwe routine kunt ontwerpen t.a.v.  mijn werk en ook mijn privé - situatie. Ik focus nu meer op de belangrijke zaken, neem meer rust en ervaar hierdoor veel meer tijd en vrijheid in mijn agenda. De begeleiding door het team van SLiM! is zeer goed.
Jeroen Pruissen - HR Manager Sogetti Nederland

De trainingen worden gegeven door Wout Plevier

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Wie is Wout Plevier?

Wout Plevier is de nr. 1 specialist in Nederland op gebied van Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Hij geeft al meer dan 17 jaar training Persoonlijke Effectiviteit aan werkende professionals, managers en directieleden van vooraanstaande bedrijven. Hij is de auteur van 4 boeken over snellezen, informatie-verwerking, stress en talent-ontwikkeling. Hij staat regelmatig als spreker op het podium voor groepen van 50 - 3000. Zijn favoriete thema's zijn talent-ontwikkeling, persoonlijke effectiveit in drukke omgevingen, snellezen en geheugentraining en leiderschap. Hij is regelmatig op tv en verschijnt regelmatig in artikelen van vooraanstaande bladen. De media en zijn opdrachtgevers betitelen hem als inspirerend. Zijn credo: de online trainingen zijn het beste dat ik ooit heb gemaakt en helpen ook jou om je potentieel 100% te benutten.

Persoonlijke Ontwikkeling door Wout Plevier

Wout Plevier

 • Wat anderen over Wout zeggen:

  Wout heeft veel kennis en kan deze op een heldere manier aan je overdragen. Je leert stapje voor stapje dichter bij je doel te komen. De video's zijn leuk om naar te kijken en nodigen je uit het beste uit jezelf te halen. Als je persoonlijke hulp zoekt, dan zit er een team klaar om je te helpen. Weldoordacht en inspirerend om aan deel te nemen.

  Jack Donker - Deelnemer training SLiM!

  Jack Donker

  Marketing Director Wienerberger Nederland

  Welke elementen komen in 

  elke 

  training 

  terug?

  Onderdeel 1: intake en nulmeting

  Voordat je start met de training, bepalen we altijd waar je op dat moment staat. Door een nulmeting en je doelen helder te krijgen weten wij en jij wat je startpunt is en wat je wilt bereiken.

  Verdieping: Onderdeel 2

  Via een aantal interactieve modules verdiepen we je kennis, polijsten we je vaardigheden en leer je hoe je langzaam maar zeker de vaardigheden door te DOEN, reflecteren , evalueren en bijsturen, onder de knie krijgt.

  Onderdeel 3: Eindmeting en Implementatie

  Je ervaringen registreer je in je persoonlijk actieplan. dat zich in je reader bevindt. We meten tussendoor en aan het einde je vorderingen. Op deze wijze zie je de ontwikkeling die je doormaakt. Ons supportteam zit klaar om je vragen te beantwoorden. Je ziet ook de vorderingen die andere cursisten doormaken. Dit stimuleert tot goede resultaten. 

  Verdiep jezelf en groei via onze inspirerende trainingen

  100% garantie op succes

  Op al onze trainingen geven we 100% garantie op succes. Mocht de training niet het gewenste effect geven, neem dan contact met ons op en we zorgen dat u de verdieping krijgt die u wenst. Dit leidt altijd tot het juiste resultaat.

  Cookie