Storyteller en entertrainer Wout Plevier inspireert elk publiek!

Zoek je een spreker die jouw boodschap 100% kan versterken op een interactieve, inspirerende en professionele manier? Boek dan de SLiM! show!

Inspirerende spreker:
Wout Plevier weet hoe mensen geactiveerd kunnen worden. Een goede manier van storytelling, interactieve oefeningen en recente trends en facts weergeven.

Dit noemen we entertrainen. Het publiek leert op een actieve manier en via meerdere werkvormen, waarbij alle zintuigen aanschakelen.Wat krijg je bij een spreeksessie?

  • een goede intake per telefoon/ online of via persoonlijk gesprek.
  • persoonlijk advies op maat hoe je je event professioneel kunt opzetten en aankleden.
  • een professionele en inspirerende spreeksessie, die een positieve impact nalaat.
  • een spreker die zijn verhaal precies op maat van jouw tijd, ambitie, wensen aanpast.
  • veel interactiviteit met het publiek door leuke en leerzame oefeningen.
  • een voor-, tijdens en na om mensen te inspireren en om de spreeksessie te borgen door wat langer mensen in de leermodus te zetten.
  • snelle opvolging en evaluatie van de spreekshow om zeker te zijn dat we een goed resultaat hebben neergezet.
  • een evaluatie van je event.

Neem contact op voor meer info over inspirerende spreker Wout Plevier

MELD JE NU AAN VOOR EEN ORIËNTEREND GESPREK MET ONS >>

Wout Plevier verzorgde sprekersshows voor o.a.:

en vele anderen. Download hier onze referentielijst.


Maatwerk

De spreeksessie wordt op maat gemaakt van jouw thema. Dit inclusief een duidelijke voorbereiding, een inspirerende sessie en goede evaluatie en opvolging.

Je kunt Wout Plevier ook inhuren als dagvoorzitter, entertrainer en spreker van 1 uur - 8 uur.

Als artiest, trainer, entertainers, dagvoorzitter hebben Wout en Robin de SLiM1 show verzonnen. Een hoge energieke show met live muziek, interactieve oefeningen en een goed verhaal. Inmiddels hebben zij op honderden podia gestaan. Geregeld treden ze samen op met gerenommeerde artiesten.

Wil je hoge energie en iets meer entertainment, dan is de SLiM! spreekshow geschikt, zoek je een rustige variant met interactiviteit en een goed verhaal, dan is de inspirerende spreeksessie geschikt.

Wat zeggen klanten over Wout Plevier?

" In één woord: inspirerend. Wout weet je aan de hand mee te nemen, inzicht te geven en te inspireren om in gang te gaan. Door leuke werkvormen wordt het publiek geactiveerd om deel te nemen en het weten om te zetten in DOEN. Het is letterlijk learning by doing "

Egbert van Acht - Directeur Philips


"Bruisend en tot in de puntjes verzorgd. Wout bereid zijn spreekshows consequent en minitieus voor. Daardoor worden deelnemers voorbereid, geactiveerd en ook uitgedaagd om het beste van zichzelf te laten zien. Wout blijft daarbij toegankelijk en biedt praktische inzichten, die iedereen meteen kan toepassen. Zijn spreekshows voelen daardoor meer aan als een theatershow, dan dat het een droog verhaal is, waar niemand meer over zal praten. Het zette ons bedrijf in ieder geval aan om 4 weken consequent na te denken over ons thema: verandering".

Arjen Lemstra - Directeur Eventsummit - De La Mar Theater Amsterdam.


Meedenken! Dat is één van de grote toegevoegde waardes van Wout als spreker. Al bij het opstellen van het programma is hij bereid om met je mee te denken over het versterken van de inhoud en het op de juiste manier overbrengen van de boodschap. Wout kent diverse leuke werkvormen waarmee het publiek aangezet wordt tot actie tijdens de bijeenkomst, maar ook daarvoor en erna. Ook de Entertrainment-show SLIM! was een groot succes, Wout is een natuurlijke spreker en entertrainer en weet zijn publiek betrokken te houden in interactieve show.

Ria Hilhorst, Bestuurder Lokaal Regionaal Arbeidsmarktbeleid en Werkbedrijf FNV namens Brabant Start


Meest gevraagde onderwerpen

Neem vrijblijvend contact met ons op!

We adviseren je dan vrijblijvend wat de mogelijkheden en onze ideeën zijn om jouw event tot een succes te maken.

Neem direct contact op!