Slim! show in teken van talent, bezieling en samenwerking
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Dank je voor je deelname 

aan de SLiM! show

De SLiM! show inspireert je om te gaan voor jouw talent!

play_circle_outline

Energie & Talent

Wat is het belang van energie, bezieling en talent? Hoe activeer je dit bij jezelf en bij je leerlingen? Hoe activeer je de optimale vorm van attributie tussen jou en je leerlingen? Hoe vind je jouw juiste routine naar meer werkgeluk?

Meer uit je dag halen

Hoe ga je om met werkdruk? Welke 5 tips zorgen voor meer rust/ overzicht en meer voldoening? Wat belemmert mensen? Hoe zet je dit om naar een krachtige nieuwe routine? Wat is RZMAP?

Verbinden

Hoe kun je ècht met elkaar verbinden en authentiek contact realiseren? Hoe ontwikkel je pro- actief gedrag en een positieve mind-set? Hoe word je open naar elkaar door positieve feedback? Hoe onthoud je talenten en namen en koppel je dit terug?

Thomas Hijl 

Trainer, Coach en inspirator vanuit de SLiM! show

Thomas Hijl is onze ondernemende mentor en messaging artist. Hij

volgt zijn hart, gebruikmakend van zijn toptalenten en wat hem energie geeft om maximaal te presteren. Een belangrijke ervaring in zijn leven bracht hem terug naar zijn roots, naar wie hij werkelijk is en bracht hem tevens terug op het podium. Ons SLiM podium, waar hij zijn 20 jaar managementervaring in combinatie met zijn muziekervaring, kennis en talenten inzet, om teams en individuen te ontwikkelen

en te laten presteren. Hen empoweren om hun energie en talenten 100% te benutten en iedere dag geluk te ervaren is zijn missie.

Thomas geeft om mensen en vooral ook de minderbedeelden in onze

wereld. Zijn liefdadigheidsprojecten, met name voor kinderen worden enorm gewaardeerd. Zijn persoonlijke drive is om anderen het gevoel te geven "It’s a beautiful day!" En deze specifieke uitspraak verbindt hem met Freddie Mercury, die op vele manieren een voorbeeld en inspiratiebron voor hem is. De titel van "Dutch Freddie Mercury" die hem ooit is gegeven door de Nederlandse DJ Giel Beelen, maakt hem trots en vastberaden "to give it all, every day!"

Wil je je talent ontwikkelen? Volg de training SLiM!

OEFENING PRODUCTIVITEITSPLANNER

Verhoog je energie door de juiste routine! 

Reacties van deelnemers

Het raakt je om in beweging te gaan

Is dit alles wat er is?, zong Doe Maar ooit. Inspirerende handvatten om deze vraag op een actieve manier te beantwoorden, staan voor je klaar in de SLiM!-show. Inspirerend en het raakt je om in beweging te gaan. Opvallend hoeveel wij weten maar niet daadwerkelijk toepassen. Ik zet nu bewust meer stappen richting een bezield en geïnspireerd werk en leven.

Leonie de Winter - Rabobank

Fris en helder...bruisend

De motivatie van SLiM! is niet alleen gericht op ontwikkeling van het individu maar tegelijkertijd wordt er een appèl gedaan op bewustworden en zijn: het belang van duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Dit nergens op een belerende toon maar fris en helder. Veel gelachen en prachtige inzichten. Het begeleidende boek SLiM! ziet er bovendien aantrekkelijk, prachtig uit

Arjen Lemstra - BrancheContact

This is a Quote!

Wat mij bijzonder aanspreekt, is om talenten en bezieling weer aan te wakkeren bij volwassenen. Dat wil toch iedereen, denk ik meteen. En dan lijkt de stressvermindering en de vitaliteitsverhoging automatisch te worden gerealiseerd. Live ontplooit zich dit in mooie interactiviteit met het publiek, live muziek, inspirerende stories en concrete actie.

Jack Donker - CMO Wienerberger

Cookie